Okategoriserade

Jollyevent med bObles

Jag mår fortfarande skumt, men ibland har jag lättare stunder och ibland svårare. Just nu är det lite bättre och jag är inte lika ledsen även om jag har nära till gråten hela tiden. Så nu tänkte jag berätta vad vi gjorde igår på mina timmar som jag mådde lite bättre och lägligt nog glömde bort antibiotikan. Nu när jag fattar att det antagligen är antibiotikan som får mig att må så här så skulle jag inte våga mig ut på egen hand. Eller ännu värre, vad hade hänt om jag hade svimmat med Lucas i barnvagnen? Nej usch… hemska tanke!! Hur som helst gick det bra igår, men jag gör inte om det.

Igår var vi inbjudna till ett litet event på Jollyroom där bObles visade upp sina multifunktionella barnmöbler. Barnen älskade möblerna! Dom klättrade och hoppade över dom, kröp under dom och gick som på hinderbana över dom.

Det gick att göra hur mycket roligt som helst! Först när vi kom in blev Lucas lite rädd när han såg hur mycket folk som var där, men ganska så snabbt upptäckte han allt kul och började leka utan att titta efter mig.

Alltså kolla in bilden här nedanför! Ser ni hur koncentrerad Lucas är? Till och med tungan ute haha!!!

Min favorit var den som ni ser längst ner till höger som man dessutom kunde ha som ett litet bord med två små stolar! Perfekt om man vill ha en multifunktionell möbel som tar lite plats!

20151029-191757-69477875.jpg

Efter eventet gick jag, Pernilla och Rebecka ner till Jollyrooms lilla lagershop och jag blev minst sagt CHOCKAD över dom fantastiska priserna! Alltså en Trille Viper 4S för ynka 2000 kr, vi köpte vår för 7000 spänn! Och det låg åkpåsar i driver för 400 kr styck, ord. 1200 kr! Leksaker, sittdynor, allt möjligt! Nästa gång åker jag dit i lugn och ro med mammas bil och fyndar lite 🙂

Innan vi gick hem så fick vi en gåva från bObles och en liten goodiebag 🙂 

Haklapp och dregglis från Petite Cherie, vimpel från Jabadabado
, tallrik från SkipHop, motorik-ringar och donut från bObles.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.