Okategoriserade

Det blir gynmottagningen imorgon

Jag ringde till gyn och fick prata med en jättegullig barnmorska. Så nu har jag en läkartid imorgonbitti för provtagning, ev. sjukskrivning m.m. Det kändes bra för mitt blodtryck har ju varit väldigt lågt så det kan ju hända att det är lågt igen. Min sänka var 31 när jag åkte hem och det tyckte barnmorskan var bra men inte helt bra. Hon menade att det kan vara bättre också.

Hon sa att yrseln inte hör till dom vanliga biverkningarna för dessa antibiotika jag får, så dom vill veta säkert så att det inte är så att jag håller på att bli sämre igen. Så läskigt allt det här.

Nu är jag helt skakis och fryser jättemycket, men jag har utvecklingssamtal för Lucas idag så jag måste försöka ta mig till dagis. Tuuuur att det ligger på andra sidan gatan så det är inte mer än 2 minuter dit. Igårkväll hade jag massa ambitioner om allt vi skulle göra i helgen eftersom vi missade så mycket kul förra helgen, men nu tror jag tyvärr att risken finns att det inte ens blir Liseberg. 🙁

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.