Okategoriserade

Gråter utan stopp

Det är säkert dom jävla gravidhormonerna som spelar mig ett spratt nu för nu sitter jag och bölar utan stopp. Varför? Jo, för att jag vill må bra. Jag vill inte må lite bra, jag vill må helt bra! Jag vill att min hjärna ska hänga med mig när jag tänker. Jag vill ha ork. Jag vill kunna planera för roliga saker utan att oroa mig för om jag ska svimma.

Vi ska till Liseberg på söndag eftersom vi missade förra helgen. Jag vet egentligen inte om jag klarar det. Men jag tänker att om jag bara håller i Jair så skadar jag mig inte om jag svimmar. Hur sjukt är inte det att tänka så egentligen? Men jag vill inte må dåligt mer nu! Jag har missat så mycket kul med Lucas redan. Jag vill inte mer. Känner mig som världens tråkigaste mamma… Nu bölar jag ännu mera… :’-(

Och jag är världens lataste mest oproduktiva fästmö 🙁 Jair har för första gången i hela vårt förhållande klagat över att han måste laga mat varje dag. Han har alltid lagat all mat och just nu fixar jag verkligen inte att göra det. Jair är fantastisk och jag har uppskattat det alldeles för lite 🙁 Ärligt talat så gör han nog mest hushållsarbete här hemma och jag har klagat över att han stökar ner, men han lagar faktiskt mat varenda dag… Usch, jag känner mig verkligen sämst och för att få ännu en grej att böla om så står hjärnan helt still när jag försöker fundera ut en farsdagpresent.

Snäääälla! Jag behöver tips! Gärna nåt man kan beställa på nätet som kommer fram i tid till farsdag. Hjälp!!

8 Comments

 • Jossan

  Skickar em stor kram till dig och hoppas du piggar på dig.
  Ett toppensida när det gäller farsdagspresent är Inovadesign. Jag har beställt därifrån många gånger och produkterna är så himla fina. Sköt om dig!

 • C

  Stackare! Jag tycker du ska kontakta läkaren för det låter inte alls kul. Hoppas det löser sig!

  När jag var gravid med mitt första barn höll jag också på att svimma på väg till jobbet på bussen i 35 graders värme (bor ej i Sverige). Så tillsammans med min chef ordnade han så jag blev hämtad av en kollega på morgonen ochsen kkunde jag åka taxi hem på deras bekostnad. Sen de sista månaderna kunde jag arbeta hemifrån i den utsträckning jag inte hade möten. Du kanske kan höra med jobbet om ni kan hitta någon flexibel lösning? Man får ju lätt ångest annars om man ska behöva oroa sig för att svimma på gatan.

  Kram

 • Thaimorsan

  Låter inte bra du… har sett framemot Liseberg ihop men bäst att repa sig ordentlig istf att svimma! Och visst är Jair underbar och lagat mat mm. varje dag iaf vad jag har sett men han kunde ju har klagat lite lägligare 😛 Ta hand om dig och gottgöra honom när du mår bättre tycker jag.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.