Okategoriserade

Glada dagar på dagis

Det går väldigt bra för Lucas på dagis nu. Han har ätit lunch en dag denna veckan och han har varit glad hela dagarna, inte ledsen en enda gång!! Personalen berättar i princip varje dag hur han och grannens dotter är oskiljaktiga! Lucas längtar efter att träffa henne varje dag och hon frågar alltid efter Lucas. Jag är sååååå glad att dom har hittat varandra och att den lilla underbara varelse gör min son glad hela dagarna på dagis!

20151112-221016-79816304.jpg
I brist på passande bild så delar jag med mig av en fräsig bild som Sabine på Makalösa Minnen har tagit på Lucas 🙂

Men det känns lite tråkigt för Lucas nu, för snart kommer hon bara gå 15 timmar/vecka på dagis eftersom hon kommer få ett syskon. Tur att Lucas också ska få syskon snart och att vi bor grannar för då kan vi ju leka ändå. Men jag känner mig ändå orolig för att Lucas kommer vara ledsen på dagarna när hon inte är där… Förhoppningsvis hittar Lucas en till bra kompis att leka med då, hoppas det! Så långt tid är det ju inte kvar till april då jag ska gå på föräldraledighet 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.