Okategoriserade

Födelsedagspresent till blivande pappa!

Igår var ju på shoppingtur, jag skulle köpa present till blivande pappan som fyller år imorgon. Men jag kom hem med absolut ingenting och hade otroligt ont i fötter och ben och kroppen kändes supertung! Jag var gråtfärdig!!!!! Stackars mig som inte orkar gå i Nordstan tänkte jag 🙁

Jair tyckte också synd om mig, men han kunde inte komma på nåt han ville ha… Jag ville egentligen överraska honom men jag orkar inte. Tillslut så klämde jag ur mig vad jag hade letat efter i 1,5 h i Nordstan för att få reda på om han ens ville ha det för isf kunde jag köpa det på nätet:

Ett sådant här namnsmycke hade jag tänkt… egentligen med två stavar.. ett med mitt namn och en tom där bebis namn skulle graveras in. Men i Nordstan kostade ingravering av bara ett namn 300 kr och sen hade jag fått köpa smycket också! Rena rånet! På Safira.se kostade staven plus ingravering 398 kr, dessutom var den här staven såpass bred och hög att man kan gravera på 4 sidor, så om Jair vill så kan han få en till stav senare när bebis kommit eller gravera bebis på samma stav 🙂

När jag visade smycket för Jair såg han först tveksam ut och jag kände mig som en usel flickvän som inte ”orkar” köpa en ordentlig födelsedagspresent till honom utan visar bara en bild för honom på nätet…. Jag som jämt brukar skämma bort honom med massa födelsedagspresenter, frukost på sängen och god mat.. Fy vad jag är dålig!!!!!! Men nu har han försäkrat mig om att han verkligen vill ha det här smycket och att han inte vill ha något annat istället och att han är jättenöjd så igårkväll beställde vi det med mitt namn på 🙂 och det finns tre sidor till på staven för tre namn till om vi får flera barn… 🙂

2 Comments

  • pilla

    Jättefin! Vilken bra present. Jag funderar på att köpa något till pappan här hemma. Innan förra FL fick jag en fin ”krystpresent” så jag skulle vilja ge min make något innan denna FL, en ”heja på ” present:-) Har bara inte kommit på vad än. Tycker det är så svårt. Hade nog gett ett smycke, men han använder inte det:-(

    Har du några tips?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.