Okategoriserade

Babymobil till vagnen – in production

Tänkte avslöja status på den fina babymobilen till vagnen som jag skrev om imorse… Jag är så exalterad!!! Min mormor har nämligen under dagen stått och tryckt tyger speciellt till vår lille plutt som ska användas till babymobilen! Åhh så spännande!!! 🙂 Tack så mycket lilla mommo!!

Det blir turkost, mörkblått och blå-grönt 🙂 Åhh vår lille plutt kommer ha så fint i sin vagn 🙂

Mormor skulle göra hjärtan av allt tyget så skulle jag få sy fast dom på ett band sen så kan jag bestämma lite hur många hjärtan det blir på barnvagnsmobilen och använda restan av hjärtana till något annat, kanske till en mobil över skötbordet 🙂 Vi får se hur många som blir över 🙂

Jag röstade på att hjärtana skulle ha samma mönster på båda sidorna men mormor tyckte att det kunde vara randigt på ena sidan och blommigt på andra. Så vi får se vad det blir 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.