Okategoriserade

En väldoftande julklapp!

Idag fick jag min första julklapp! En väldoftande julklapp från Lush var det!! Jag behövde inte ens öppna paketet för att det skulle dofta fantastiskt och nu när jag har öppnat och pillat på allt så doftar mina händer ljuvligt! Det var ett välfyllt paket med produkter lika söta som bakelser!! Vem kan motstå liksom?! 

Det som är lite speciellt med Lush är ju att det är färsk handgjord kosmetika som inte är testat på djur! Dom har allt från tvål till badbomber, smink och shampoo! Och deras produkter är alltid färgsprakande, sockersöta och väldoftande! Alla som nån gång har gått förbi en Lush-butik har definitivt lagt märke till deras butiker för man känner doften ända ut på gatan!  

I mitt fina paket fick jag Snow Fairy shower gel, The Comforter shower cream, Rose Jam Bubbleron bubbelbit, Magic Wand återanvändbar bubbelbit och två badbomber. Nu önskar jag verkligen att vi hade badkar!!! Kanske kan hacka loss en bit från badbomberna och göra flera fotbad. Vad tror ni om det?

Tack så mycket Lush för detta fredagsmys 🙂

/Sponsrat av Lush

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.