Okategoriserade

Illamående och ÅKSJUKA deluxe!

Idag mår jag sjukt illa… jag ni hörde ju om spyan imorse… men jag tänkte ändå sitta uppe en liten stund och få bloggat lite till. Jag ser ju att många gånger in den här tiden, så ni vill säkert ha nåt att läsa också. Det är ju sååå kul att blogga nu också så jag kan knappt låta bli haha!!

Idag har jag åkt buss i sammanlagt 1,5 timme. 45 min åt gången. Det var hemskt. Det började ok, sen kände jag plötsligt att jag blev skit varm ända upp i huvudet och då kom kväljningarna. Så tillslut fick jag byta plats så att jag kunde stirra ut genom bussens vindruta. HEMSKT! Ut i friska luften i cirka 30 min innan det var dags att åka tillbaka hela vägen mot jobbet.

På lunchen sen så skulle vi åka till en grekisk restaurang. En av kollegorna visade sin nya elbil och en annan av kollegorna provkörde hela vägen till restaurangen. Han ville såklart prova motorn lite så gasade på och stannade och gasade på. Det gick bra först, men sen slog illamåendet till, just när han hade kommit in i ett villaområde där han körde lugnare. Illamåendet kom så plötsligt och så snabbt att jag var nära på att be dom släppa av mig, men vi var nästan framme så det gick ändå. Hemvägen gick mycket bättre för då satt jag i mitten. Jag sa aldrig nåt till kollegorna att jag mådde illa, så dom visste inte om det. Jag ville inte bli partydödaren liksom men jag är säker på att dom hade förstått. Det var en så pass kort sträcka så jag kunde ändå hålla ut. Konstigt att det där illamåendet inte slår till direkt, det kommer alltid lite i efterhand och då blir det snabbt akut!

När jag kom hem mådde jag fortfarande väldigt illa och bänkade mig på soffan tillsammans med gosigaste Lucas som bara vill ha sin mamma just nu!

  

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.