Okategoriserade

Möte på stan

Idag har jag varit på ett litet möte på stan med en riktig proffsbloggare! Ni vet, hon som intervjuade mig och Siranee för sin podd Föräldrasnack. Linda är en riktig erfaren bloggare som bland annat har drivit en egen bloggportal! Nu bloggar hon på High on Life efter en tids avbrott då hon bodde på Gran Canaria med sin lilla son Vincent. Linda är ensamstående mamma från start så på hennes tidigare blogg fick man följa henne när hon hade Vincent i magen och när Vincent var bebis. Och samtidigt hade hon en stor blogg och egen bloggportal! Den här mamman är verkligen entreprenör ut i fingerspetsarna! Hon inspirerar mig väldigt mycket och har idag peppat mig att göra en jättekul sak! Det blir mer om det nästa år förhoppningsvis! Nu ska jag spela in min gravidvideoblogg för vecka 17 som jag lämnade igår. Oooops!!

 

Chai latte är även denna graviditetens craving hehe!! 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.