Okategoriserade

Fredagskrönika: ”Så är livet med en brasse”

Nu undrar ni säkert vad jag har sysslat med hela dagen för här inne har jag ju inte varit i alla fall haha! Jag ska snart berätta vad vi har gjort, men först måste jag äta lite för nu kurrar det rejält i magen på preggot hihi!

Under tiden så tycker jag att ni ska passa på att gå in på Vimedbarns hemsida och läsa min fredagskrönika! Den här veckans krönika som jag har skrivit heter ”Så är livet med en brasse – Emma om kärleken till Jair”. Låter kanske tråkigt med kärlek och sånt, men här berättar jag om hur och var jag och Jair träffades och det är faktiskt en av dom vanligaste frågorna jag får från er läsare! Jag har även skrivit ihop en lista om hur det är att leva med en brasse så jag tror verkligen att detta är en krönika som ni uppskattar! In och läs HÄR!

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.