Bra jobbdag och fikabak till imon :-)

Första riktiga jobbdagen har gått kanonbra!!! Det har varit lugnt och jag har fått tid att bekanta mig både med gamla och nya kollegor och så har jag fått öva lite på det nya ritningsprogrammet som inte alls var så svårt. Jag behöver kanske några dagar till att bekanta mig med det och sen tror jag att jag klarar av det.

En av kollegorna kom ihåg att jag hade tagit med banankaka och bjudit på och sa lite försiktigt att det får jag gärna göra om 🙂 Det var jättekul att han tyckte om min banankaka tyckte jag så jag gick hem och bakade chokladrutor, som är min favoritkaka, som jag tänker bjuda på imon 🙂

20140814-213902-77942099.jpg
Kakan på kylning 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här