Lucka 6 är öppen!

Godmorgon godmorgon!

Idag är det 6:e december och dags för lucka nummer 6!

Lucka 6

Dagens lucka sponsras av Jills Skönhet & Hälsa! Nu har ni chansen att vinna julklappen till er eller till någon annan!

Vinsten är ett presentkort på 300 kr Jills underkläder från PXC!

Unna dig lite nya underkläder eller köp julklapparna med presentkortet!

20131127-160436.jpg

Jill har sin salong i Majorna i Göteborg, där har hon även ett stort underklädssortiment, om man vill får man gärna komma och prova ut sin BH på plats. Jill har ett stort sortiment med BHar för kvinnor med både små och större bröst. I sortimentet finns också en amningsbh med matchande trosor och även herrunderkläder!

Det enda ni behöver göra är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se
 • Utslagsfråga: Gissa hur många BHar jag har i min garderob!
 • Skriv vilken produkt ni skulle köpa om ni vann presentkortet. Glöm inte att skicka med en länk till produkten! Ni hittar underkläderna HÄR!

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

35 Kommentarer

 1. Lina Eckerström

  Jag kan inte komma in på länken “HÄR” där underkläderna finns. Men jag skulle köpa en BH till mej. Efter en andra graviditet kan ju BH förrådet behöva bytas ut då inga gamla BHar längre passar.

  Gissar på 7st.

  Svara
 2. Selia

  Hej jag gissar du har 12 stk om jag vann då skulle jag köpa kalsonger till min man något konstig kunde inte hitta något produkt kram

  Svara
 3. Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

  Jag har tipsat via blogglänk tidigare, i första luckan tror jag det var. Sen tror jag minsann att jag tipsade en andra gång också 🙂

  Denna gång skulle jag vilja lyxa till det för mig själv. Efter att ha gått ner 65 kg så kan jag lova att underkläderna sitter därefter. Tuttarna har ju blivit aningen mindre och rumpan likaså 😉 Så jag skulle vilja unna mig en pushup bh (http://www.pxc.se/dam/underklader/bh/camilla-push-up-bh-off-white/#.UqHrncTuJ8E) med matchande boxertrosa (http://www.pxc.se/dam/underklader/trosor/camilla-boxertrosa-off-white/#.UqHrrsTuJ8E)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 4. Jenny

  Jag gissar på 9 st, det är ungefär vad jag har men hälften är för små nu när jag är gravid…
  Dominique bh Svart/silver skulle jag verkligen beställa!

  Svara
 5. Annika - drömmen om 11 barn (nu med JULKALENDER)

  Chansar och säger 11 BH:ar 🙂

  Jag har tipsat via blogglänk tidigare, i första luckan tror jag det var. Sen tror jag minsann att jag tipsade en andra gång också 🙂

  Denna gång skulle jag vilja lyxa till det för mig själv. Efter att ha gått ner 65 kg så kan jag lova att underkläderna sitter därefter. Tuttarna har ju blivit aningen mindre och rumpan likaså 😉 Så jag skulle vilja unna mig en pushup bh (http://www.pxc.se/dam/underklader/bh/camilla-push-up-bh-off-white/#.UqHrncTuJ8E) med matchande boxertrosa (http://www.pxc.se/dam/underklader/trosor/camilla-boxertrosa-off-white/#.UqHrrsTuJ8E)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här