Okategoriserade

Ännu enklare att tävla om foton från Printic

Krångliga jag! Jag är ju inte superhaj på det där med instagram så jag tror jag har gjort det för krångligt för er att vara med och tävla! Meningen med tävlingen är ju att jag vill se era instagram-bilder! Det kan vara på vad som helst, era barn, utflykten i skogen, stranden eller vad som helst! Än så länge hittar jag bara två bilder som är rätt taggade, så om ingen laddar upp nån bild så har jag ju redan 2 vinnare!

Så nu gör vi så här istället, det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att ladda upp er bästa bild. Tagga #printic och @pasmallen (alternativt #pasmallen). Kom igen nu! 3 vinnare i den här tävlingen!

Passa på att tävla nu! Det är ju superenkelt att vara med och det är enkelt och kul att framkalla med Printic! Ni har inget att förlora!

 

20140711-150108-54068107.jpg

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.