Okategoriserade

Fototapeter till nya lägenheten

Jag längtar så himla mycket till vi ska flytta in i nya lägenheten 1:a september! Det är helt sjukt hur jag längtar! Jag längtar efter att komma hem, flytta in i något eget och att få inreda! Jag läser massa inredningstidningar på Readly-appen och tittar på bilder på Pintarest. Det är ju rätt inne med fototapeter nu så även fast vi ska flytta till en hyresrätt skulle det var kul att göra lägenheten lite mer till vår egen. Vita väggar är ju så trist! Visst får man måla om och tapetsera men hyresvärden kan kräva att man återställer allt när man flyttar ut (dvs, i det här fallet måla över tapeten med vitt)? Eller? Vi har ju ändå tänkt att bo där ett tag så då är det ju lite kul att få göra i ordning det lite som man vill.

 

Jag blev väldigt förtjust i den här fototapeten med djungelmotiv. Vilket läckert sovrum! Snacka om wow-effekt när man öppnar sovrumsdörren 🙂 Tänk att somna in i djungeln!

 

20140626-210837-76117383.jpg Ni hittar tapeten HÄR!

 

Och jag vet nån som hade blivit helt till sig om vi hade tapetserat vardagsrummet med den här läckra vågen! (Jair är ju surfare!) När vi flyttar in i nya lägenheten har vi tänkt bygga ett ställ till våra tre surfbrädor och ställa dom i vardagsrummet (om vi hittar nån bra plats). Ett par vi känner har det så hemma och det var riktigt snyggt och kändes väldigt exotiskt! Om vi skulle göra det och dessutom tapetsera med den här schyssta vågen hade det ju verkligen gett rätt känsla till vårt hem!

 

20140626-210836-76116991.jpg

 

Ni hittar tapeten HÄR!

Jag tror att både vårt sovrum och vårt vardagsrum skulle bli riktigt läckert med en snygg fototapet. Tror ni inte det? Om jag skulle välja bara en så får det nog bli vågen 🙂 Fast vi får nog flytta in i lägenheten först och se lite hur vi möblerar innan vi bestämmer nåt 🙂

 

Båda tapeterna hittade jag på Tapetstore.se och dom hade hur mycket som helst, bland annat massa snygga motiv på städer. Jag letade efter Rio de Janeiro. Det var nog den enda staden dom inte hade 😛 Får nog skicka ett mail till dom och be dom ta in Rio. Rio är en sjukt fin stad som jag också gärna hade tapetserat vardagsrummet med, kanske ännu hellre än vågen om det är ett snyggt foto på Rio.

One Comment

  • Angie

    Häftigt det där med fototapeter, man sätter verkligen sin egna prägel på hemmet.
    Om du vill ha en fototapet på rio så kan du ju alltid göra en egen fototapet, antingen av egna bilder eller av någon bild du hittar på nätet 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.