Ny omgång av Fitnessfighten

– I samarbete med World of Shape –

Nu var det bestämt!! Jag kör en till omgång av Fitnessfighten i oktober! Starten blir 1:a oktober alltså på söndag! Who is with me??! Haha! Nej, jag bara skoja, ni behöver såklart inte köra om ni inte vill, men jag kan ändå tipsa om att ni får 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

För er som inte vet vad Fitnessfighten är, så är det ett 30-dagarsprogram där man tränar 60 minuter om dagen och äter efter ett speciellt kostprogram framtaget av World of Shape. Det som jag tycker är så bra med World of Shapes program är att det är noga med att man ska äta rätt mängd så att man inte på något sätt svälter sig själv. Det är ingen mirakelkur, men ändå har jag fått för jäkla bra resultat! Programmet är skonsamt mot kroppen samtidigt som det faktiskt fungerar eftersom man äter rätt. Det ingår mycket protein, kvarg/keso men man utesluter inte kolhydrater. Däremot är ost och socker uteslutet under dessa 30 dagar. Kika gärna på mina tidigare inlägg om Fitnessfighten HÄR!

Förra årets resultat

Jag känner att min kropp (och min knopp) behöver detta. Jag har varit urusel på att träna det sista halvåret och dessutom så har jag ett enormt sötsug hela tiden. Jag känner att min kropp behöver detoxas från sötsuget och jag behöver lyckas med träningen så att jag kan klappa mig själv på axeln. Jag var så fruktansvärt nära mitt mål innan sommarn, men nu är målet så långt borta igen så nu kör vi in ett par extra växlar. Jag ska banne mig lyckas innan resan till Brasilien!!!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Diana

    åh vad härligt att du rivstartar nu, känner att jag behöver göra det jag med. Men jag håller ju på hela tiden, behöver bara bestämma mig för att sluta upp med småätandet av onyttigheter. För jag tränar ju redan, men kosten är värst.

    Lycka till tjejen, du kommer att lyckas så bra!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här