Det bästa med hemmaträning

Det bästa med ett hemmaträningsprogram så som jag har med Fitnessfighten, är att träningen är hemma. Den är alltid tillgänglig och jag behöver inte gå nånstans för att träna. Nu när jag kommer hem så sent som jag har gjort idag så tar det ju emot lite att träna, men eftersom jag kan göra det framför TVn så blir det ändå lite som fritid med sambon. Och om jag hade gått iväg till gymmet nu så hade det ju blivit läggdags väldigt sent idag.

Konditionsdelen i dagens pass gör jag genom powerwalken á 15 min som det tar att ta sig hem. Pulkaträningen i helgen var bättre men det här får duga idag. Jag får ju upp pulsen och blir lite varm i kroppen 🙂

En annan grej som är bra med hemmaträning är att jag kan vara med Lucas samtidigt. Om han nu kan tycka att det är ok att mamma ligger på golvet och gör konstiga rörelser. Jag tycker det känns mycket bättre att träna hemma på veckodagarna för mitt dåliga mammasamvete. Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken på att andra är mer med min son än vad jag är och jag har ständigt dåligt samvete dom dagarna jag kommer hem innan Lucas har somnat. Jobbigt med allt det där dåliga samvetet man har konstant!!!

(null)

Min lilla knäppis med ett matskedsmått i munnen haha!! Han ser ut som en clown!!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här