Fitnessfighten,  Träning

Fitnessfighten och mammashape dag 15 – ännu mera resultat!

Nu har vi fått ännu mera resultat och nu syns det – i alla fall på Jair! Jair har gått ner 4,4 kg på bara 15 dagar! Han kommer i flera av hans gamla kläder nu med 🙂 Så jäkla grymt! Själv har jag gått ner ytterligare 0,2 kg så totalt 1,2 kg på 15 dagar – helt ok även om det inte är lika häftigt som Jair, men jag ammar ju så då ska man egentligen inte gå ner mer än 0,5 kg i veckan så jag är ganska nöjd med mina 1,2 kg.

Tyvärr, är vi ganska dåliga på träningen, i alla fall nu det sista. Småbarnslivet rullar på i 110 och ibland kör vi på tills vi däckar och kommer i efterhand på att vi missade träningen. Jag ska försöka skärpa till mig. Det är ju inte så svårt egentligen eftersom man kan träna hemma, men det känns ju som kostschemat göra mycket bara det och sen är vi ju aldrig stillasittande en hel dag. Vi är ju alltid ute på något 🙂

Jag har fått tillåtelse att lägga upp lite recept så några av mina absoluta favoriter kommer komma upp här på bloggen inom dom närmsta dagarna så att ni kan testa hemma 🙂

 
Lite skillnad är det ändå på måtten också 🙂

Om ni vill haka på min träningsmånad så har jag en grym rabattkod på 25%! Ange kod PASMALLEN25 så dras 25% av när ni köper ett program på World of Shape ?

4 Comments

  • Frida

    Hej!
    Jag har en fråga som jag hoppas du vill ta upp: Vad tror du kommer vara hållbar träning längre fram? Jag har också 2 i liknande ålder som du, jag vill träna och älskar att gå iväg på pass (egentid!). Men är det hållbart att vara iväg kanske 2 kvällar i veckan och lägga ner mer än 1,5 h per gång och kombinera det med jobb och familj? Tänker att man på samma antalet timmar kan få till mycket mera träning hemma och samtidigt vara mer flexibel…? Vad tror du?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.