På väg till Borås

Just nu sitter jag på tåget mot Borås. Jag ska hämta hem bilen som jag inser att jag inte klarar mig utan haha! Jag är inne på att sälja bilen innan vi åker till Brasilien, men precis innan resan så vill jag ABSOLUT inte vara utan bil så nu känner jag mig lite rådvillig hur jag ska göra… jag får fundera lite på det tror jag 🙂

Den här måndagen har annars startat ganska lugnt. Jag har redigerat lite video och planerat lite för ett projekt jag håller på med. Resten av veckan kommer vara full fart med olika saker känns det som så därför var det skönt att starta veckan lite lugnt 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här