Idag kör vi igång Fitnessfighten!

Idag kör jag och Jair äntligen igång med “Fitnessfighten” i samarbete med World of Shape! Jag kallar det för Fitnessfighten för det låter roligare, men egentligen kör jag Mammashape och Jair kör Kickstart. Fitnessfighten och Kickstart är egentligen samma program, men Fitnessfighten är även en tävling 🙂 Mammashape är samma kost, men  med andra övningar speciellt anpassade till dom som har fött barn inom dom närmaste 3 åren.

Vi är så taggade, både jag och Jair! Det är faktiskt till och med så att vi är så taggade att det känns som vi har hittat ett nytt gemensamt intresse! Vi har pratat om det massor dom senaste dagarna och Jair frågar en miljon frågor om kosten och träningen. Jag har kört Fitnessfighten två gånger tidigare, men då har inte Jair varit ett dugg intresserad,, men den här gången var han inte svårövertalad och det är jag väldigt glad för. Det är så mycket enklare att genomföra en kostomläggning om båda i hushållet är med på det 🙂

Resultaten jag fick från Fitnessfighten förra gången var grymma! På knappt en månad så gick jag ner allt det här:

fitnessfighten resultat

Och månaden efter så hade jag gått ner till min målvikt trots att jag inte fortsatte att träna eller äta korrekt. Fitnessfighten (Kick-start) kickade igång min kropp helt enkelt. Det var samma sak andra gången jag körde, men då hamnade jag till och med under min målvikt, så smal har jag inte varit sen 7 år tillbaka då jag gymmade 5-6 dagar i veckan, men då var jag singel!

Igår när jag vägde mig så vägde jag exakt 69 kilo. Det betyder att jag har ett kilo kvar av graviditeten och 5 kg kvar till målvikten.

Det jag gillar med World of Shape är att det är clean food, inga tillskott, inga sötningsmedel utan bara nyttig mat jämt fördelad under dagen. Jag helammar så jag äter cirka 500 kcal mer om dagen än det vanliga programmet, men just eftersom det är näringsriktig och nyttig mat så känner jag mig trygg med att följa kostprogrammet under tiden jag ammar. Det ska bli spännande att se resultaten efter den här gången!

Uppdatering: Jag har fått en rabattkod som ni läsare kan använda om ni vill haka på och köra något WorldofShape-program ni också. Ange kod EMMAPASMALLEN då får ni 10% rabatt!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Elin

  Vad roligt! Jag började med mammashape i torsdags! 🙂 men det där om amning visste jag inte! Jag helammar ju inte riktigt nu, hon får smakisar till lunch och några skedar gröt morgon och kväll… Får se om jag behöver äta mera, ska mejla och fråga 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh vad roligt!! Kul att följas åt!!! 🙂 Heja oss! Ja, maila och fråga. Men jag tror det räknas som helamning tills dess att hon börjar äta hela mål. Till exempel en portion gröt ISTÄLLET för att amma. När jag körde Fitnessfighten första gången så delammade jag, men då åt Lucas ett helt mål med gröt till frukost, ett mål med barnmat och fruktpuré varje dag så då svarade dom att jag kunde lägga till 200 kcal. Så lite mer än det vanliga kostprogrammet borde du äta, tänk på att det behövs mer mjölk ju större bebis, jag tänkte tvärtom först att det var viktigast att äta bra när hon var nyfödd, men så är det inte 🙂

   Svara
   • Elin

    Jag mejlade och frågade, och de rekommenderade att jag äter 400-1000kcal extra! Att jag skulle känna mig fram vad som passade. Och idag har jag känt mig under isen, så det beror säkert på energibrist!! Så var hur bra som helst du skrev om detta!
    Och ja, kul att följas åt! Maten är god, och jag blir inte hungrig. Körde kickstart för 1,5 år sedan och nu har recepten verkligen förbättrats 🙂

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här