Okategoriserade

Mina fina nya fransar!

Jag är skitnöjd med mina nya fransar som jag gjorde på Lashes by M idag! Gud så bra det blev! Och det behövdes verkligen! Jag hade faktiskt inte sett i spegeln hur mycket fransar som jag egentligen hade tappat! Jag tror att 3-4 veckor är ett bra intervall för mig att komma för påfyllning, längre än så ska jag nog inte vänta.

På den här bilden kan man också se vilken som är min sovsida 🙂 Gissa vilken!

IMG_1972.JPG

Rätt svar är höger sida, där har jag mindre fransar så det är min sovsida 🙂

Visst blev dom fina!!!

För mer info gå gärna in på fb-sidan eller på instagram lashes.by.m 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.