Okategoriserade

Det var meningen!

Helt galet vilken fin respons jag har fått från er! Jag vil tacka alla läsare, följare och vänner som har gratulerat oss! På många kommentarer har jag även förstått att ni blev genuint glada över att höra att jag har en bebis i magen, alltså inte bara glada för min skull utan verkligen glada själva 🙂 Vet ni vad det känns som då? Det känns som jag har hela världen full med vänner! Riktigt goda vänner som glädjs med mig när roliga saker händer och sörjer med mig när dåliga saker händer. Jag kan inte annat än att försöka berätta för er hur tacksam jag är för er allihopa!!! 

Och vet ni vad mer, många många av er som var gravida samtidigt som jag har gravid med Lucas är gravida igen! Jag kommer alltså få följas åt med er igen! Både gamla läsare som är gravida och nya läsare som är gravida! Det fick mig att känna att det var meningen att jag skulle vara gravid denna gången och inte förra! Dessutom är flera, ganska många av mina närmaste vänner också gravida nu. Allt känns så rätt!

Snälla fortsätt hålla tummarna för att det ska gå vägen för oss, jag är så orolig! Vi vill såå gärna ha detta lilla syskon till Lucas. Jag längtar så till värsta faran är över!!

  

Om en liten stund kommer det upp inlägg i en ny kategori där jag kommer samla alla graviditetsveckor för den här graviditeten 🙂

PS. Jag vet inte om ni har märkt det, men jag har försökt bli bättre på att svara på alla era kommentarer i kommentarsfältet. Det är jättesvårt för mig att hinna med ibland, men jag har i alla fall blivit bättre än för ett halvår sen 🙂

6 Comments

 • Diana (La Madre)

  Åh jag visste inte ens att du svarade överhuvudtaget, jag kollar aldrig eftersom jag bloggar själv och hinner inte, plus att jag kommenterar hos flera. Men oavsett vad så är jag glad att du läser mina peppkommentarer och blir glad av dom. 😀
  Stor kram vackra du. <3

  • Emma - På Smällen!

   Ja, det blir jag verkligen Diana ❤️ jag försöker svara via mail om det är någon viktig sak eller så skriver jag ett inlägg med svar på frågor om det är nåt viktigt. Men jag har försökt börja svara i kommentarsfältet igen. Jag gjorde det tills min son var typ 3 månader men sen hann jag inte med längre. Bloggen blev för stor och sonen tog för mycket tid. Jag har mer läsare nu men jag får färre kommentarer, jag tror det beror på att jag är dålig på att svara, så jag ska göra mitt bästa för att försöka svara på så många kommentarer som möjligt i fortsättningen 🙂

 • Sandra

  Grattis va kul! Följt bloggen sen förra graviditeten med Lukas då jag sj väntade första barnet ett par mån efter dig. Frossade i alla listor o funderingar.. Är nu i v. 14 med andra o känns som perfekt tid att första hinner bli nästan 3.
  Nyfiken på hur ni ska göra med att berätta för l? När är lagom att involvera en tvååring i att få ett syskon liksom.. Vi har väntat lite men snart blir det nog dags..magen kom ju nu redan 🙂

  • Emma - På Smällen!

   Åh vad kul Sandra!! Vad roligt att vi är gravida samtidigt igen, men denna gången är du lite före mig istället 🙂 Jag ska berätta om det med Lucas i ett inlägg snart, jag har redan tänkt på det hehe 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.