Tredje graviditeten,  Videoblogg: Vecka för vecka

Videoblogg: Gravidvecka 9

Det känns så skönt att äntligen ha gått ut med graviditeten till er!! Jag har så mycket kul jag ska skriva och vill berätta om nu!!! Jag ska fixa till mina kategorier också så att ni lättare kan hitta i dom. En ny kategori som jag har lagt till är min egen videoblogg för graviditeten. Ni hittar alla videoinlägg om graviditeten under den här kategorin: Videoblogg: Vecka för vecka

Här kommer det färskaste videoinlägget som spelades inför bara en liten stund sen:

 

16 Comments

 • Jeanette

  Åh…vet hur det är att få missfall. Eller rättare sagt jag var med om i januari att den lille i magen inte hade någon hjärtaktivitet i v 8., det kallas väl missed abortion. Det var tufft, för det var planerat och jag hade längtat sen förra sommaren att få bli gravid med vårt tredje barn. Men vi försökte aktivt från december, så vi lyckades på första försöket men då gick det inte vägen.
  Men tackolov så har vi ju fler chanser, så i mars plussade jag åter igen och har nu hunnit till v.25:) Första tiden var orolig, så jag förstår hur du känner nu med att komma över den riskperioden.

  • Emma - På Smällen!

   Åh nästan samma som för mig då 🙁 jag fick MA i vecka 9. Jättestor sorg blev det. Vi orkade inte försöka igen efteråt så det tog 4 månader innan vi hittade glädjen att försöka igen. Jag ville såklart bli bli gravid men jag var liksom desperat, inte alls hälsosamt. Längtar så tills jag också har kommit lite längre in i graviditeten och kan pusta ut 🙂 tack för att du delade med dig 🙂

 • anna

  För mig visa de en vecka fel på det tidiga ul, de sa 7+1 och jag blev väldigt förvånad för hade använt äl-stickor.. på kub:et visa de att jag var i 8+1 vid det tillfället som jag trodde 🙂 så ja.. Konstigt!

  Kul att du ska göra videos 🙂

  • Emma - På Smällen!

   Oj konstigt, men jag kom på att jag hade nog lite fel när det gäller tidiga UL. Många i min aprilbebis grupp har fått fel på sina tidiga UL och det har gjort som väldigt oroliga. Men jag har i alla fall hört att efter vecka 20 typ så är det svårt att få en bra datering för alla bebisar oavsett anlag är ungefär lika stora i vecka 18. Men jag har för mig att dateringen är ganska bra tidigare än så, vad kan det vara? Från vecka 12?

   • anna

    Ja innan v 20 växer alla typ lika så ska stämma, men hon som mätte måste gjort fel för sen visa de samma bf på både kub och rul 🙂 eller så är de smått i början att de är svårt att få i exakt rätt vinkel? Tänkte bara att du sa en dag fel och de är inte så mycket tänkte jag då ;b Du har säkert rätt själv!:)

    • Emma - På Smällen!

     Ja min mätning måste ju blivit väldigt rätt trots att det var ett tidigt UL. Jag tror precis som du säger att det är svårt att få rätt vinkel tidigt och minsta fel så kan det ju bli jättefel! Ja, det kanske är så att min beräkning är mer rätt, vi får se vad dom säger på KUB 🙂

     • anna

      Ja precis 🙂

      Lycka till på det! Är så fantastisk att se va som händer på de här få veckorna! På de tidiga ul pika ”bara” (inte bara -helt fantastiskt) hjärtat och sen på kub sprattlades det för fullt ♥

  • Emma - På Smällen!

   Tack Diana 🙂 När jag var gravid med min son var jag jätteblyg, ville helst inte att nån ens skulle höra min röst på video! Nu har jag blivit jättemysig ju!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.