På Smällen – igen!

Ja, precis som mååååånga av er redan har gissat så är jag på smällen – igen! Idag har jag berättar på jobbet så nu känner jag mig redo för att berätta för er här på bloggen. Det har varit otroligt svårt att hålla mig denna gången och jag känner, varför egentligen? Varför ska jag inte dela detta med er på en gång? Jag kommer ju ändå berätta det om det nu skulle bli missfall *peppar peppar ta i trä*. Ni läsare är ett sånt enormt stöd för mig och ni ställer alltid upp, jag är verkligen tacksam över att ha så fina läsare!! <3

Jag är i vecka 9 nu, så det är “tidigt” att berätta, men som sagt varför inte?! BF är 13:e april. Jag är nervös och orolig men vi är också såååå lyckliga! 

  

Relaterade Inlägg

88 Kommentarer

  • Emma - På Smällen!

   Hihi Angelica! Visste du om den anonyma bloggen? Hittade du den eller skrev jag om den till dig? Har sagt till några läsare men minns inte vilka haha 🙂 kram!!!

   Svara
   • Angelica

    Jag “kom på dig” när du var jätteglad över något du inte kunde berätta så fick adressen av dig i ett mail, vi har själva problem med att uppnå en graviditet.. Nu slipper jag hålla reda på två bloggar

   • Emma - På Smällen!

    Just det!!! Ja nu slipper du den anonyma bloggen haha!!! Jag håller tummarna för att det snart går för er ❤️

 1. Malin

  Stort grattis!!!
  Började läsa din blogg när jag var gravid samtid som du var det med Lukas och nu är vi gravida samtidigt igen! Ser fram emot att följa din graviditet! 🙂 all lycka till!

  Svara
 2. Tessan

  Ett stort grattis Emma! Har haft detta på känn & är så glad för er skull 🙂 Jag kommenterar aldrig nu förtiden men kikar in här ibland. Vi läste varandras bloggar för sisådär 3 år sedan & följde varandras graviditeter då. Bloggade på mhiloy.blogspot.com då & fick en son (Benjamin) i januari 2013, vet inte om du minns mig? 🙂

  Nu är jag också gravid igen & har bf 2:a mars! Ska bli så kul att följa dig igen 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh vad kul Tessan!! Klart jag minns dig!! Vad roligt att för vara gravid tillsammans med dig igen 🙂 Nu känns det genast mycket roligare att vi fick vänta 1 år extra på vår nummer 2 😛 Vad roligt att du fortfarande hänger kvar här 🙂 Grattis till dig också!! <3

   Svara
 3. Sandra

  Stort grattis! Så roligt! Även här har misstanken funnits. 😉 Aprilbebisar är grejer det. Jag har två st (+en envising född i september). Blir kul att följa dig igen.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack!!! Hehe ja, jag har hintat lite om det hehe 🙂 Ja, det känns jättebra med aprilbebi, det är så fin tid att få barn på 🙂

   Svara
 4. Jenny

  Grattis, så himla kul för er!

  (Men. Måste vädra min åsikt också. Jag skulle ALDRIG fråga om du var gravid förrän du själv berättade det. Det gäller i bloggen, på FB, på IG och i verkliga livet. Man. Frågar. Inte. Oavsett hur mycket hintar du ger och det harvarna rätt uppenbart. Att fråga är känsligt, speciellt med missfall i bagaget eller under ivf-försök. Men varför har du hintat? Sagt a men inte b? Nu förstår jag att du ville berätta på jobbet först men varför har du inte dolt det helt då? Det går ju att skriva inlägg om ingenting i några veckor. Jag hade antingen berättat direkt eller inte skrivit ett smack förrän jag var redo att gå ut med det. Det är min åsikt. Men det hindrar inte att jag är glad för er skull, för det är jag, som ni längtat! skönt att det är officiellt nu.)

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack!! <3 Alla är olika, jag ville att ni skulle fråga eller gissa. Jag ville att ni skulle veta att nåt var på G, för oavsett så skulle jag berätta. Om jag inte hade velat att ni gissade så hade jag inte hintat. För mig har frågan aldrig varit känslig, trots missfall, men det är för att jag är så öppen om min situation. Jag önskade att jag kunde berättat om alla månader vi har försökt osv, men jag var rädd för hur det skulle tolkas i mitt arbetsliv så därför valde jag att inte vara öppen med det. Däremot har jag alltid varit öppen mot alla som jag har pratat med IRL, sån är jag. Jag är inte säker på om jag själv skulle vågat gissa, jag tror inte det, men jag har blivit otroligt glad varenda gång någon har gissat eller någon har sagt att dom hoppas att jag är gravid eller ska bli det snart. Det här har varit mitt sätt att få med er läsare i vad som håller på att hända 🙂 hoppas du förstår lite mer nu 🙂

   Svara
   • Jenny

    Jadå, då förstår jag lite mer. Du är knasig du, som vill att folk ska fråga oh spekulera. Själv avskyr jag sånt men tur att alla är olika. Det ska i alla fall bli kul att följa er nu och det är verkligen kul att ni lyckats igen. Håller tummarna för ett lillsyskon i april!

   • Emma - På Smällen!

    Tack Jenny! Ja, jag lite knasig och väldigt oprivat av mig, folk blir ibland lite överraskade tror jag haha!! Jag skulle inte tyckt det var så kul om nån kompis tittade på min mage och trodde att jag var gravid fast jag inte är det, sånt tycker jag däremot inte är kul. Tack för tumhållningen och roligt att du vill fortsätta följa 🙂 kram!!

 5. Hanna

  Åhhh stort grattis!!! Ska bli kul att följa er resa ni har framför er. Och hoppas även att jag och min sambo får göra samma resa väldigt snart 😀

  Svara
 6. Therese (barndomsbästis) :)

  Grattis Emma! Rolig nyhet såhär på kvällskvisten! Kul att både du och jag har grabbar födda 2013 och förhoppningsvis kommer ha en nykomling 2016 😉

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhhh tack min fina barndomsbästis!!! <3 Nämen menar du att du också har en liten på G? Åhhh vad glad jag blir om det är så och grattis!! <3

   Svara
   • Therese (barndomsbästis) :)

    Japp så är det, och tack! Feb/mars blir det här 🙂
    Tänk om man hade kunnat ses någongång! Hade ju varit kul o höra om ditt liv sen du fyllde 20 🙂 Tiden går ju så vansinnigt fort..
    Kram till er och hoppas allt ska gå bra! <3

   • Emma - På Smällen!

    Åhh vad roligt att höra!! Ja, det hade varit jättekul! Vi har missat så mycket om varandra ju! Men du bor i Linköping nu va? Ni vill inte komma ner till Göteborg i höst nån gång hela familjen? Vi kan gå på jul på Liseberg eller nåt 🙂 kram!

   • Therese

    Det hade som sagt varit kul att uppdateras lite om våra liv 🙂
    Inte omöjligt att åtminstone jag kan åka ner till Göteborg med lilleman 🙂 Jul på Liseberg är ju mysigt! Kram!

 7. Erika

  Åh vad roligt! Stort grattis till dig och din familj! Håller tummarna för att allt ska gå bra. Själv får jag en bebis i februari efter missfall i våras, så jag ser fram emot att följa dig. Tycker inte alls det är fel att du berättar. Är den här tiden som är jobbigast när man haft mf. Att gå runt och hålla det hemligt när man istället kanske mår bäst a att prata om det gör det ju bara värre.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Precis Erika! Och det känns så skönt att kunna vara glad och orolig öppet istället för att gå runt med alla känslor (dåliga som bra) alldeles själv. Och kompisar tröttnat ju på ältandet, ska bli så skönt att kunna skriva om allt jag känner istället 🙂

   Svara
 8. J

  Wohooo!!! Gratulerar Emma!! Ja till Jair och Lukas också för den delen!! Är så himla glad för er skull, hud så härligt!! Min flicka är lite mindre än Lucas och vår pojke kom nu den 9 april, så vem vet? Kanske blir det nästan exakt ett år mellan våra två små!! Härliga nyheter iaf, då var det som jag trodde!! ❤️❤️❤️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Hehe jaa det var precis som du trodde!! 🙂 Tack så himla mycket! Ja förhoppningsvis blir det så 🙂 håll tummarna för mig nu!! Kram!!

   Svara
 9. Marie Alvas mamma

  Stort Grattis!! Så otroligt roligt att läsa. Så glad för er skull. April är en härlig månad. Vår dotter är född 10 April. Kul att du berättade så tidigt ska bli jätte kul att följa. Grattis kram

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack så mycket!!! Känns jättebra med BF i april 🙂 Så roligt att du fortfarande hänger med och läser 🙂 blir alltid glad över att se ditt namn ❤️

   Svara
 10. Mikaela

  Stort grattis till er. Vad härligt! Det blir extra kul att följa din graviditet då jag också är gravid i vecka 9. Fick ett missfall i somras och har varit jätte orolig för att det ska hända igen. Hoppas på bättre lycka för oss båda denna gång.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh tak Mikaela!! Vad kul att vi är i samma vecka 🙂 när byter du vecka? Usch vad tråkigt med missfallet men då känner vi lika. Jag är också skitorolig 🙁 men jag försöker tänka att vi har oddsen på vår sida och att sannolikheten att det händer oss igen är ännu mindre än förra gången. Jag ska verkligen hålla tummarna för dig så att vi kan fortsätta följas åt 🙂

   Svara
   • Mikaela

    Jag byter vecka på tisdagar så i mitten av april är det beräknat. Räknar dock med att det blir i början av april då min första knodd fick förlösas tre veckor tidigare. Jo jag försöker också tänka så och kände mig lite mer säker bara jag kom förbi vecka 7+0 eftersom det var då jag fick missfall. Jag hoppas verkligen att allt går vägen för oss den här gången. Vill sååå gärna ha ett syskon till min lille kille. Lycka till med allt framöver så håller jag tummarna ☺.

   • Emma - På Smällen!

    Jag håller tummarna för er! ✊ hur gammal blir er pojk när nya bebisen är beräknad?

  • Emma - På Smällen!

   Tack Carina! Åhh vad roligt att du köpte ett nest av min mamma 🙂 kul att se att du är i vecka 29 nu! Längtar tills jag också har kommit lite längre in i graviditeten 🙂

   Svara
 11. Helena

  Grattis, jag är själv i vecka 9. Och har BF 15-April. Har redan gått igenom ett missfall å fått göra en abort då barnet inte hade överlevt förlossningen. Men har iaf 5 friska egna barn å ett bonus så nu väntar vi vårt 4gemensama å jag väntar mitt 6:e barn;-)

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nämen åhh vad kul Helena!!! Då har vi BF nästan samtidigt då. 🙂 håller tummarna för att det går vägen för er nu 🙂 vad underbart med en stor familj!!! <3

   Svara
 12. Linnea altenborg

  Åhhh stort stort grattis Till hela familjen Gud så roligt
  Har följt din blogg enda sedan du var gravid med Lucas och du har verkligen en helt fantastisk familj,tycker så mycket om att få läsa om er vardag!
  Kommer bli så spännande att få följa dig och din graviditet.
  Jag är nämligen också gravid med mitt andra barn och är nu i vecka 7 så det är också väldigt tidigt för mig ännu.
  Men det ska bli så roligt, vår bebis är beräknad sista april om allt går som det ska
  Ska börja blogga om min graviditet när jag går ut helt offentligt med det till vänner typ kring v 10 😀

  Massa kramar till dig <3

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Åhh vad roligt Linnea!! Så glad för att du har hängt med ända sen början 🙂 Vad glad jag blir att höra att du också ska ha aprilbebis ❤️ ska bli spännande att följa din blogg sen också när den är uppe och rullar 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här