Bara jag och Lucas på minisim idag

Idag jobbar Jair, så idag ska jag och Lucas gå på minisim själva 🙂 Jag är extra glad att vi har en bil just precis idag för jag hade inte fixat att ta oss till simmet annars. Min kropp börjar helt klart strejka nu. Fötterna gör såå ont och foglossningen är inte heller kul. Det ska bli roligt att göra en aktivitet själv med Lucas där jag inte får ont. Att vara i vatten är ju det mildaste mot min kropp just nu. Men samtidigt ska jag erkänna att jag är lite orolig för hur det ska gå att duscha…

Lucas är för det mesta duktig och gör som vi säger, men ibland så blir han så trött efter simmet och då är ingenting bra och då vägrar han duschen. Dessutom så har han fått ha Minions-plåster i en vecka nu och han totalvägrar att bada hemma för att då blir dom blöta och ramlar av. Jag har lovat honom att han ska få nya Minions plåster imorgon efter simmet, men han är liksom inte helt nöjd med det löftet. Men jag tror han kommer gå med på att bada, det är mest efteråt som jag känner mig lite nervös över. Jag är rädd att han ska vägra duschen och att det ska sluta med att jag måste bära honom. Jag orkar inte alls lyfta lika mycket som jag orkade för ett par veckor sen så jag hoppas verkligen att det går bra idag 🙂 Det brukar ordna sig 🙂

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Pega

  Älskar din blogg verkligen. . Man vill läsa hela tiden
  . Du skriver så bra och sanning och det gillar jag av det jag läser. Nyfiken på vem som gömmer sig där inne hos dig. Kramar till dig

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Men åhh tack!!! Gud så gullig du är! Jag blir alldeles rörd!! ❤ Jag är med så himla nyfiken nu! Är det en flicka eller pojke? Hur ser hon eller han ut? Många många frågor och funderingar nu!!! 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här