Okategoriserade

Vad betyder dom där aliens alla skickar?

Jag har länge undrat vad dom där aliens alla skickar betyder. Jag får dom på Facebook, jag ser dom på instagram, både på folks bilder och i kommentarsfälten, ja typ överallt. Vissa är flitigare än andra på att använda dom 🙂 Först kände jag mig trög och tänkte att poletten skulle trilla ner snart, men vad skulle alien betyda i den här meningen till exempel? Att bebisen är en Alien?

Poletten ramlade aldrig ner så efter ett par månader tog jag mod till mig och fråga Dubbelkaos och Thaimorsan, men ingen av dom svarade… alls… Jahopp, var frågan verkligen så dum att jag inte ens skulle få nåt svar… Jag frågade inte igen…

Men ikväll tog jag mod till mig och frågade en av dom som skickade mest aliens till mig och hon blev helt överraskad och undrade vilka aliens???
”Ja dom där aliens som du skickar jämt.”
”Jag skickar inga aliens”

Jag skickade över en print screen till henne och fick sig ett gott skratt och undrade var den kom ifrån?? Hahaha!!

Jag visade henne min vän Hanna of Swedens instagramkonto och frågade om hon också såg aliens på hennes bild, men det gjorde hon inte. Kolla själva haha!!!

 

Efter en snabb googling kom vi fram till att jag inte har uppdaterat min iOS och det är därför jag ser aliens hahaha!!!

Är det kanske nån mer där ute som har undrat vad alla aliens betyder? Eller är jag enda trögbollen här?! haha!!

14 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.