Livsfarlig strejk!

Det här är helt sjukt! Det finns inte en enda polis som jobbar på grund av strejken så folket rånar allt som rånas kan! Först rånades elektronikaffärerna som dom bommade igen. Då gav folket sig på lastbilar med leveranser av olika slag bland annat möbelföretag. Så nu är alla restauranger stängda, shoppingcentret är stängd och till och med mataffären är stängd. Folk som går ut på gatan blir rånade. Igår såg vi på TV att det var en liten pojke som hade blivit ihjälskjuten av misstag vid ett av rånen. Fy fan!!!! Vilken mardröm!

Vi går inte ut överhuvudtaget. Det går inte att gå nånstans och det är definitivt inte kul att vara en blond turist här just nu. I favelan är vi säkra så vi håller hos här. Det finns en liten mataffär här som vi kan köpa det mesta vi behöver. Jair ska surfa idag men då har han ju inte med sig nåt så det är jag inte orolig för. Jag och Lucas får busa tillsammans här hemma.

20140417-142106.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

 1. A

  Låter som en skräckfilm jag såg där staden vid en viss tid på dygnet var laglöst och alla dödade o rånade varandra..usch så skrämmande

  Svara
 2. Marie Alvas mamma

  Hoppas strejken är över snart. Klokt av er att stanna inne där ni kan vara trygga. Tänkte passa på att ställe en fråga. Hur varmt är det på dagen och på natten? Är det så att det är för varmt för människor att jobba mitt på dagen så dom jobbar på kvällen när det kanske är svalare? Glad påsk till er.

  Svara
 3. Ida mamma till Collin

  Men usch va otäckt! Att de inte gör något åt detta och ger poliserna lite mer i lön (antar att dte är det de strejkar över?)
  Tur ni lever “tryggt” i en inhemsk familj. 🙂
  Kram på dig!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här