Okategoriserade

Min gravidhy

Jag fick en fråga om hur min hy ser ut nu när jag är gravid så jag tänkte visa er lite bilder. Hyn är inte perfekt, men ingen av prickarna som syns är upphöjda så det syns inget överhuvudtaget när jag har sminkat mig. Så jag är faktiskt väldigt väldigt nöjd. Skulle jag sola solarium en eller två gånger nu så skulle min hy bli perfekt, men jag bryr mig inte så mycket. Jag är nöjd som det är nu så det räcker!

  

Jag förstår om ni inte ser nån superskillnad för det finns ju fortfarande röda märken och ni kan ju inte som om det är ärr eller inte på bilderna. Men jag ser att det är ärr eller typ platta prickar som kommer att blekna. På bilden här ovanför var det infekterad acne och det var omöjligt att sminka över. Jag sminkar mig inte varje dag (för att huden ska få vila) så på helgerna om vi bara ska till lekplatsen så skiter jag i smink. Många vänner har kommenterat att min hy är mycket bättre nu så jag vet att det inte är bara jag som fått för mig det hehe 😛

6 Comments

 • Jennyjenny

  Vad skönt att få bättre hy! Mitt första gravidtecken denna och förra gången är tyvärr finnar/utslag på exakt samma ställe (höger kind). Förra gången försvann de efter förlossningen så får väl se om jag få dras med dem hela tiden även denna gång. Tyvärr är de upphöjda så kan inte riktigt trollas bort med smink heller.

 • Caroline

  Vilken tur ! Jag är i v 14 och min hy har gått från ganska bra till katastrof !! Finnar på kinderna, halsen, nacken, bröstkorgen …. Hoppas inte det är såhär ända till förlossningen !!

 • Nettan

  Om du ska använda p-piller mellan denna och tredje bebisen 😉 kan jag tipsa om p-pillret yasemine. Det är ett p-piller med positiv påverkan på ”problemhy” som man även brukar förskriva till kvinnor som söker hjälp hos hudläkare.

  • Emma - På Smällen!

   Jaaa dom P-pillrena är toppen! Jag hade dom innan Lucas blev till. Min hy har aldrig varit så bra som den var då! Och det gick snabbt att bli gravid efter P-piller-stopp också, bara 1,5 månad trots att jag hade haft dom i 10 år!! Jag trodde det skulle ta minst 6 månader upp till 1 år innan det blev bebis i magen efter så lång tids användande av P-piller

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.