Just nu!

Det regnar! I Göteborg regnar det massor just nu! Jag och min lilla familj är påväg till babysim. Vagnen är klädd med regnskydd och jag har en regnponcho på mig 🙂 omöjligt att gå med barnvagn och paraply!

20131109-124823.jpg

Ikväll blir det fest hos min underbara vän Sanna som fyller år, så Lucas fina mormor ska passa honom. Något som jag vet att mormor har längtat efter 🙂 Det blir perfekt nu när Lucas antagligen kommer vara mer lättsövd efter babysimmet 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Linda

    Vi har hund så jag var van sen innan att gå med hund och paraply. Så vagn och paraply funkar. Även hund och vagn går bra, men det är lite klurigare.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här