Okategoriserade

Dags för nya fransar

Nu är det dags att fixa fransarna igen på Lashes by M! Det har gått exakt 4 veckor sen jag var där sist. Jag tror mina fransar växer ganska så fort för redan i slutet på förra veckan började jag med lite mascara på en del av fransarna där lösfransarna hade trillat av, men 4 veckors intervaller tycker jag ändå är helt ok att köra mellan påfyllningarna 🙂

I och med att det är en påfyllning så går det lite snabbare idag och det kostar bara 350 kr, helt överkomligt mot det man får 🙂 Ska nog försöka passa på att färga ögonbrynen hemma imon också, då slipper jag ju mycket av allt smink. Det är så himla skönt att slippa mascara 🙂 trodde aldrig att det skulle vara så stor skillnad 😛

IMG_1961.JPG

Kolla gärna in Lashes by M på instagram, hon heter lashes.by.m 🙂 jag finns också på insta 🙂 pasmallen.nu

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.