Magen vecka 27 – bebis nr 2

Nu är jag i vecka 27 och magen växer fort, tiden går också fort nu! Jag tycker att det känns att magen är högre upp den här gången än förra gången. När jag sitter ner så måste jag sitta väldigt rakt i ryggen eller halvligga för annars tar det emot under brösten. Här är veckans gravidmage:      
Jag ska göra en ny jämförelsebild så att ni får se min mage i den här graviditeten och i graviditeten med Lucas, men det får bli ett annat blogginlägg 🙂

Nu är det sista veckan på andra trimestern och nästa vecka börjar nedräkningens sista fas haha! Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska bli mamma till två! Och att tiden har gått så snabbt, bebisen är ju snart här!! Jag önskar att jag kunde pausa tiden lite och helst slippa foglossningen och åderbråcket för då hade jag orkat lite mer än vad jag gör nu. Denna veckan ska jag i alla fall trotsa alla krämpor och pricka av en grej på min bucket list 🙂 Jag avslöjar på onsdag vad det är 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Petra Mary-Anne

  Min mage sitter också högre upp än förra graviditeten. I v. 25+2 mätte den 29 cm så jag är stor nu. Det går nästan lite för fort…, men ändå så långsamt på något sätt. Vill ju ha bebisarna nu och tycker att storleken på magen räcker gott 🙂

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Hihi! Ja, men jag kan tänka mig att magen kommer bli riktigt stor snabbt nu! Sååå häftigt med två bebbar!! Har du hunnit fatta det själv ännu?

   Svara
   • Petra Mary-Anne

    Jo, nu har det nog satt sig ordentligt. Magen är mycket större än förra gången, gravidsymptomen mer markanta och all planering som kretsar kring två små och inte en. Vi fick hem det andra babyskyddet idag och provmonterade i den nya bilen som vi fått byta till då vår andra bil var för liten. Jag sitter i mitten bak mellan två bakåtvända babyskydd, lillkillen sitter bakåtvänd i passagerarsätet och min sambo och pappan till barnen kör. Tror inte att man kan få in en ärta till då vagnen och allt annat paketerats in 🙂

 2. Emelie

  hej! Jag undrar bara om bilden är gjord i nån app? Har sett den texten på flera ställen och är lite nyfiken då jag själv är gravid 🙂 tack!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här