Checkat av en sak på min Bucket List!

Just nu håller jag på att pricka av en sak på min Bucket List! Ni vet en sån där lista med saker man ska göra innan man dör hehe! En av dom sakerna är att jag vill gå till gymmet minst en gång med stor gravidmage! Haha!! Nu skrattar ni säkert, men det är faktiskt en sak som känns väldigt viktigt för mig! Egentligen var min plan att jag skulle träna på gymmet större delen av den här graviditeten. Men för att vara helt ärlig så har jag inte varit på gymmet en ENDA gång! Usch vilken katastrof! Först mådde jag illa, sen fick jag ont i ena foten, sen mådde jag bra men hann inte, sen fick jag ont i foten igen, sen fick jag foglossning och nu åderbråck! Så egentligen är det väl inte optimalt att gå iväg nu heller, men mitt gymkort går ut den 15:e januari och om jag ska kunna pricka av den här grejen på min bucket list så får jag snabba mig nu haha!

Så här har ni mig i träningskläder med stor och rund mage!       

 Nu ska jag in på ett Bodypump-pass och pumpa lite haha! Jag är sån som inte kan ta det lugnt på gymmet, jag måste alltid träna pass som jag känner gör nytta och det VET jag att Bodypump gör 🙂 Givetvis så tar jag det lugnt så att jag inte skadar mig eller förvärrar min foglossning. Jag kommer till exempel skippa utfallen och köra benböj hela tiden och jag kommer använda lite eller ingen vikt alls. Hoppas, hoppas att det känns bra med träningen, i så fall ska jag utnyttja min gratismånad jag har på Nordic Wellness och försöka träna 1-2 ggr i veckan. Den går ändå ut i februari så annars får Jair ta den 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här