Dagens planer – barnkalas

Idag ska vi på barnkalas hemma hos Therese. Det är hennes Lex som fyller 4 år som vi ska fira och vi är riktigt taggade! Jag tror nästan alla Lucas kompisar, utom Elise och Leon, fyller år på våren så det blir alltid ett helt år mellan kalasinbjudningarna 🙂 Det ska bli jättekul att gå på barnkalas idag och det ska bli kul och visa Ian hur ett barnkalas är i Sverige 🙂

Men först ska jag iväg till träningen! Jag kör stenhårt med träningen och kostprogrammet nu, jag är så jäkla motiverad! Jag vill ha revansch efter vad som hände i höstas när jag tränade Fitnessfighten – den här gången ska inget stoppa mig!! Det är bara 20 dagar kvar nu som jag behöver motstå frestelser och tvinga bort hjärnspöken som är lata och inte vill träna.

När jag kommer hem från träningen kommer jag ha drygt en timme på mig att göra mig i ordning så Jair och Ian har fått ansvaret att göra i ordning barnen. Jag har gett instruktioner för vad dom ska ha på sig för annars kan det bli lite hipp som happ. Haha! Ja, det var till och med nära att Lucas följde med mig till gymmet i pyjamas och Isadora hade sin body utan på byxorna och såg ut som en riktigt liten ballerina. Herregud så tokigt det kan bli… haha!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här