Magen 1 vecka efter FL

Här kommer en magbild 1 vecka efter förlossningen. Det är inte mycket kvar på bullmagen nu! Häftigt! Men jag har fortfarande inte gått ner så mkt i vikt, bara 4,7 kg, fast jag känner mig mkt smalare. jag kände nästan inte igen mina fötter när jag fick se dom i duschen imorse! Gud, va små fötter jag har! Hehe! Hur som helst är det 10,3 kg kvar till startvikten nu.. Ska bli kul att se hur mycket amningen kan göra på det

20130323-145836.jpg

20130323-145852.jpg

Relaterade Inlägg

3 Kommentarer

  1. Linnea

    Ah fy vad skont! Jag har gatt upp 14kg(!!) hittills och har fortfarande ca. 6 veckor kvar. Kanner av de i bade rygg och ben for att inte namna fotterna… Hoppas du borjar ma battre snart Emma!!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här