Basketbollmagen i andra trimestern

Här kommer absolut sista magbilden i andra trimestern. Jag dokumenterade aldrig magen framifrån och bakifrån med Lucas. Jag har faktiskt inte enda bild bakifrån för det fanns liksom inget att fota. Den här gången finns det heller inget att fota bakifrån, men det är roligt att ha bildbevis på det. Särskilt om det blir en flicka eftersom myten säger att flickmagar syns bakifrån!      
Det är lite kul för om jag har svarta lösa kläder på mig och pratar med nån som står rakt framför mig, då är det inte så lätt att se att jag är gravid. Svart är ju en svår färg för ögat och rakt framifrån så syns ju inte magen om man inte ser att kläderna putar framåt. Men från sidan går det ju inte att dölja magen längre, spelar nog ingen roll vilka kläder jag har på mig haha!!!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här