Magen vecka 10 – bebis nr 3, vår “korv”

Idag gick vi in i vecka 11, men här kommer ändå en bild tagen i mitten på vecka 10. Jag tyckte magen såg stor ut då, men jag är ganska säker på att magen är ÄNNU större nu! Jag tror att livmodern redan har rest sig från bäckenet för trycket på blåsan har lättat betydligt nu.

Nu är bebisen stor som ett plommon och livmodern som en apelsin. Det börjar bli svårt med kläder och snart går det inte att dölja gravidmagen på jobbet. Magen är känns mycket större än i mina andra graviditeter. Victor säger att han tycker kulan är jättefin och klappar mig på magen så ofta han kan ♥  Jag njuter!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här