Den känslan!

Känslan när man för första gången ser sin lilla bebis gnugga sig i ögonen med sina små små händer! Den känsla är oslagbar! Det kändes som mitt hjärta skulle hoppa ut ur bröstkorgen och det var svårt att hålla tillbaka tårar av lycka. Idag var första gången vi fick se vår lilla bebis röra sig. Jag kunde se lyckan i Victors ögon, det här är precis lika stort för honom som för mig, kanske ännu större eftersom detta är hans första barn. Tänk att det är jag som bär ett litet barn som är hälften honom och hälften mig, jag är så tacksam, så lycklig att det känns som om jag drömmer! Jag vill aldrig vakna upp ur denna dröm!

Som ni förstår så såg allt bra ut på ultraljudet idag 🙂 Bebis växer och mår bra och hela dagen har varit ett enda lyckorus för oss. Nu ska vi fira med lite alkoholfritt bubbel, kräftor och räckor. Jag berättar mer imorgon!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Sara

  Åh grattis igen till lill*n ❤️ Vet precis vilken känsla du pratar om…hur många gemensamma barn vill du och Victor ha tillsammans? Jag velar så om jag är nöjd med tre lr om vi ska ha en fyra… hur tänker du/ni kring antal barn?

  Svara
  • Emma

   Tack fina du!! Vi är säkra på att vi vill ha en fyra också, men sen har vi inte satt någon övre gräns utan bestämmer när vi har fyra barn om vi vill ha fler eller inte ? Tycker det låter som att du kommer vilja ha en fyra tillslut i alla fall ❤️

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här