Fjärde graviditeten

Magen vecka 31 – bebis nr 3, vår ”korv”

Nu är bebis stor som en ananas och väger cirka 1,8 kg. Jag tycker att man ser skillnad på magens storlek för varje vecka som går nu så det är inte svårt att förstå att bebis växer därinne 🙂 Jag tycker tiden går en aning för fort nu, jag vill helst hinna njuta lite mer och känner mig inte alls redo för att graviditeten ska ta slut. Både jag och Victor kommer sakna magen när den försvinner. Tur att detta inte är min sista graviditet, annars hade jag haft ångest över att jag inte njuter tillräckligt… haha!

Naveln är inte långt från att pluppa nu, men eftersom den aldrig har pluppat i mina andra graviditeter så tror jag inte att den gör det nu heller. Har era navlar pluppat under graviditeten?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.