Nya bilen är beställd! Det blir en…

Just det! Jag har ju glömt att berätta för er att den nya bilen är beställd! Vi drog tillbaka vår beställning på V90 eftersom den inte kändes optimal efter att vi fått veta att vi inte får installera en bilbarnstol med stödben i mitten bak. Vi försökte på alla möjliga vis få plats men vi tyckte inte att det gick. Jag har hört att andra har fått till det med mindre bilbarnstolar och genom att ha en vuxen i mitten bak, men vi vill inte behöva vända barnen tidigare pga för små bilbarnstolar och jag är inte säker på att jag för alltid kommer vilja sitta i mitten bak… Nästa sommar planerar vi att bila ner till Spanien och då är kanske mitten bak inte den goaste platsen i bilen… och kanske ännu mindre när jag blir på smällen igen… 😛

Hur som helst så föll valet tillslut på XC90 🙂 Det var egentligen den bilen vi helst ville ha, men eftersom den kostar nästan en miljon så försökte vi spara in lite genom att välja en V90.

Efter mycket om och men, blev det en helsvart bil. Victor var egentligen ganska trött på att ha svart bil eftersom all smuts syns, men samtidigt fanns inte exakt den lacken han ville ha så då kickade beslutsångesten in. Valet blev enkelt när jag kläckte ur mig att jag alltid velat ha en helsvart bil med tonade rutor 🙂

Jag vet inte så mycket om bilen egentligen, mer än det man kan se på bilderna. Det är Victor som har koll på allt det där 🙂 För mig blir det en spännande överraskning att se exakt hur den ser ut och alla funktioner m.m. när den kommer i september 🙂

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Sara

  Va kul med en ny bil ? Min bil är ifrån 1999 ock när den va inlämnad på verkstad fick jag låna en av samma modell men ifrån 2019 ocj jag förstog mej på knappt hälften av alla funktioner ? Ska ni ha automat lr manuell växellåda och vilket bränsle?

  Svara
  • Emma

   Jag har också bara haft gamla bilar förut.. Jag minns vilken chock det var att sätta sig i förarsätet på Victors bil första gången. Jag hade aldrig suttit i så modern bil förut. Dessutom är han lite nördig av sig så han väljer alltid till alla tillval och då finns det många funktioner vill jag lova! Jag fattar inte heller hälften av dom. Haha! Det blir automatisk och hybrid så lite mer miljövänlig 🙂

   Svara
 2. Annika Safakho

  Är så nöjd med min XC90. Grymt skön att köra. Rymlig och goa säten. Vi har ju tre tonåringar nu men det är en bil att växa i för er med kompisar och tillökning.
  Vi förökar oss i hundar nu (haha) och Sankt Bernarden hon trivs super i bagaget.
  Nu har ni mkt att längta efter.

  Svara
 3. Petra Mary-Anne

  Snygg. Så coolt att kunna köpa en bil för en miljon. När jag bli stor ska jag också det 🙂 Vi har pusslat in våra tvillingar och storebror i en Skoda Superb, men då kan man ju inte ta med en kompis hem från förskolan så det är tur att vi bor nära så att man kan gå hem i så fall. Om några år behöver vi se oss om för en större bil om ekonomin håller, men som det är nu får det gå bra ändå. Lycka till och hoppas att ni blir nöjda!

  Svara
  • Emma

   Visst är den! Vi kommer dock inte köpa bilen för Victor har tjänstebil genom jobbet, men den kostar ju därefter ändå. Fördelen är att det är bekymmersfritt “ägande” och vi får byta bil vartannat år. Lyxigt för en bilnörd 🙂 Jag hade inte haft nån flashig bil om det inte var för Victor, det ska jag villigt erkänna 🙂 Tack snälla! Skoda Suberb är det många som pratat gott om 🙂

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här