Magen framifrån och bakifrån andra trimestern

Nu har halva graviditeten snart gått så jag tänkte att det är lite intressant att se hur magen ser ut framifrån och bakifrån i den här graviditeten. I mina tidigare graviditeter så har ju magen knappt synts framifrån, inte ens i slutet av graviditeten! Jag glömmer aldrig när barnmorskan sa ”du är väl inte gravid?!” några veckor innan jag skulle föda när jag var på MVC för urinvägsinfektion. Haha! Jag fick ställa mig på sidan för att hon skulle se 🙂

dsc00930
dsc00934

Bilderna är från vecka 15

Bilderna togs i vecka 15 och som ni ser så syns magen knappt framifrån och inte alls bakifrån. Det är precis samma som i graviditeten med Lucas och Isadora.

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Nina

    Så var det för mig också med barn nr 1. Framifrån syntes inte magen.
    Midjan försvann dock tidigt och har inte kommit tillbaka haha!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här