Frukostevent med Eventolution

Det är inte alla morgnar som startar så här lyxigt som denna så när det väl händer får man passa på att njuta ordentligt 🙂 Imorse var det dags för frukostevent med Eventolution på mysiga Kafé Magasinet i Linné. Jag skulle egentligen gått dit själv men Isadora hade knappt fått någon sömn inatt så kunde jag inte skicka henne till förskolan. Hon somnade i bilen både när vi var på väg till caféet på morgonen och när vi åkte hem igen. Lilla snuttan!

DSC00710
DSC00717

Isadora var nöjd som fick hänga med mamma, men varje gång någon pratade med henne blev hon knäpptyst och tittade bort. Hon är inte van att umgås med mig på tu man hand utan Lucas. Lucas är ju annars den som står i centrum och då brukar hon bli bekväm… ja en riktigt teaterapa blir hon då 🙂 Men nu var hon knäpptyst och satt tätt intill mig eller i mitt knä. Den som fick henne att smälta och börja prata var söta Maja som tog sig tid att prata med henne om allt möjligt 🙂

Ellie fick också ett leende när hon knäppte denna fina bilden på oss 🙂

På eventet blev vi bjudna på en fantastiskt god och nyttig frukost samtidigt som vi fick lyssna till MalinEventolution och Melissa från ColdZyme. Melissa berättade om hur deras produkt kan förebygga/förkorta förkylningsförloppet och att hemligheten bakom produkten är ett enzym som utvinns av torsk. Så intressant!

Foto: Therese Lindvall

När vi skulle gå hem fick vi en tjusig liten goodiebag och Isadora fick ett gäng helium-ballonger 🙂 Hon var såååå nöjd!

DSC00743
DSC00730

Vi var inget dåligt gäng på eventet! Alltså spana in detta sköna gäng med underbara kvinnor! Jag blir lika sprudlande glad varje gång jag träffar dom och lämnar alltid med mer energi än när jag kom 🙂 Jag är så tacksam för jag har verkligen träffat så många härliga människor genom bloggvärlden!

När vi kom hem igen hade Isadora fått feber, IGEN! Hon hann inte gå till förskolan mer än 3 ynka dagar innan det var dags igen…

Tråkigt med ännu en sjukdomshelg, men men, nu vandrar vi in i vabuari så det är väl bara att härda ut…

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

 1. Jennifer

  Jag blir lite nyfiken på hur du kombinerar ditt jobb med jobbet med sociala medier. Jobbar du heltid på ditt arbete eller jobbar du deltid så det möjliggör att du kan gå på event? Hur ser en “normal/vardaglig” vecka ut för dig? Anledningen till att jag frågar är för att ni verkar ha så kul hela tiden, haha.
  Tänker att många kämpar med 7-16 – middag – sova – träsket.
  Vore kul att veta hur ni lägger upp det. Tänker också att ni är mycket ute och reser.
  Lycka till med bebis! ❤️

  Svara
  • Berit Henning

   Ni verkar mycket lyckligt lottade i alla avseende. Kärlek, pengar, köpa och göra dyra saker. Ingenting fattas.
   Det är bara att gratulera för alla barnfamiljer har det inte så.
   Jag är inte avundsjuk tycker bara att du kunde tänka på att all denna lyx kanske sticker i ögonen på sämre lottade.

   Svara
   • Emma

    Oj, det här hade jag inte väntat mig 🙈 All ”lyx” i mitt liv har jag kämpat mig till och förtjänat. Jag tycker det är smått av andra människor som inte kan unna andra glädje och lycka, speciellt när dom haft som jag har haft. Förra året hade jag barnen helt själv, jobbade både dag och natt på två jobb för att få ihop ekonomin. Jag har aldrig haft rika föräldrar som hjälpt eller betalat saker för mig, allt jag har gjort har jag gjort själv. Jag är inte lyckligt lottad eller har haft tur. Jag har gjort detta själv, helt på egen hand, kämpat!

   • Victor

    Jag förstår inte meningen med att behöva skämmas för att man är just lycklig över att få vara där man är i livet. Vad gäller ”pengar, köpa och göra dyra saker” så har Emma och jag slitit hårt för varenda krona vi tjänat ihop. Vi har inte fått något mer gratis än någon annan, så jag förstår inte riktigt din kritik.

  • Emma

   Hej! Jag har gått ner i arbetstid så jag måste inte jobba 100% längre även om det ofta blir att jag gör det i alla fall 😅 Men det gör att jag enkelt kan ta ledigt för event och annat.

   Mitt mål är att aldrig hamna i det där 7-16-middag-sova-träsket. Jag har varit där men jag trivs verkligen inte med mitt liv när det sker samma sak varje vecka och inget som är ”extra kul” händer. Det är inte alltid så lätt att göra vardagen rolig hela tiden eftersom det kostar också, men ett knep är att hyra ut sin bostad på airbnb. Vi passar på att göra roliga weekends och resor för alla pengar vi tjänar där 😊 två tredjedelar av Rhodos-resan som vi bokade kommer finansieras med airbnb 😊 tack så mycket fina du! ❤️

   Svara
   • Jennifer

    Tack för att du tog dig tid att svara. Hoppas du förstod att jag inte på något sätt förminskade eller inte unnar er detta, som kommentaren under mig antyder. Du och ni förtjänar all lycka och om man har läst inne hos dig en längre tid har man förstått att du inte har fått något gratis. Är väldigt glad för din skull att du hittar din Victor (och lite avis också, haha). 😘 Min tid kommer sen, och din resa visar på att det kan bli bra till slut.
    Som sagt, så var jag bara lite nyfiken på hur en typisk vecka hos er ser ut.
    Allt gott och stor kram!

   • Emma

    Fina Jennifer ❤️ Jag tolkade din kommentar som en genuin undran och inte alls som missunnsamhet. Tack fina du och jag hoppas också att din lycka kommer så att du får det precis lika bra 😊 kram!!!

 2. Berit Henning

  Jag ber om ursäkt men var i min kommentar står det om att ” skämmas” och ” inte unna”??

  Jag bara konstaterat det att i mitt tycke innehåller bloggen mycket lyx som kostar pengar. T e x ta in på hotell Gothia Tower med allt som tillkommer, köpa fler jackor till en tre åring som växer. Privat mödra vård etc. Mycket resor. Ok jobbar man dag och natt eller får saker sponsrade kanske det har sin förklaring.

  Jag bara menar att saker som ni gör kanske inte är naturliga för alla barnfamiljer.

  Jag ber återigen om ursäkt om jag skrev något olämpligt.

  PS hur förenade du livet som ensamstående mamma med att jobba ”dag och natt”?

  Svara
  • Emma

   Du tog upp att det kanske sticker i ögonen på andra och det är missunnsamhet tycker jag. När vi har tagit in på hotell så har vi sparat pengar och vi hyr ut vårt hus för att har råd med alla resor. Vi har två jackor till barnen, en som dom har ärvt som är “förskolejackan” och en som är till fint. Jag förstår att inte alla har det för det hade jag inte råd med när Lucas var liten heller, men då var jag ensam försörjare i huset så det var inte så konstigt. Privat mödravård hos Barnmorskegruppen är faktiskt GRATIS! Det är därför jag skriver så mycket om det för allt som är privat kostar faktiskt inte 🙂

   Jag fick ihop det genom att jobbade 8 timmar om dagen på mitt fasta jobb och när jag hade lagt barnen vid 19 så kunde jag jobba ytterligare 6 timmar eftersom jag oftast gick och la mig klockan 01.00. Fråga mig inte hur jag orkade för i efterhand förstår jag inte det själv, jag antar att hela jag var inställd på “överlevnad”.

   Jag förstår vad du menar att alla barnfamiljer inte gör vad vi gör, men det tyckte många läsare även när Lucas var bebis och jag och mitt ex levde på enbart min föräldrapenning. Jag hade inte alls mycket pengar då och snålade som tusan, men jag är väldigt duktig på att få ner utgifter, inte köpa saker på kredit och spara pengar på olika sätt.

   Tack för att du tog dig tid med att förklara hur du menade så att vi förstår lite bättre 🙂 Ha en fortsatt fin dag!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här