Fjärde graviditeten

Börjar bli trångt i magen

Det märks att det börjar bli trångt i magen nu. Jag tycker jag känner bebis böka runt i princip hela tiden. Under dagen är det för det mesta långsamma förflyttningar och då kan jag riktigt känna hur bebis rygg, rumpa eller knä sticker ut. På kvällen när jag lägger mig så brukar bebisen ha sin vakenperiod och då sparkas det för kung och fosterland! Det är såååå häftigt!

På natten brukar Victor ligga och hålla om mig eftersom jag i princip bara kan sova på vänster sida nu pga halsbrännan. Det är först vid gryningen som halsbrännan börjar ge med sig som jag kan vända mig åt hans håll. Victor har berättat att han ofta ligger och känner på bebisen när den håller igång, ibland långt efter att jag har somnat. Jag tycker fortfarande att det känns märkligt att en del av mig är vaken när jag sover… Och ännu konstigare är det att bebisen faktiskt inte är en del av mig utan en helt egen person som lever inuti mig! Såååååå coolt!

Fotograf: https://www.wanderings.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.