FIXAR DET SISTA, MAGISKT TRICK MOT FLÄCKAR, LOST CITY I ÖREBRO| Gravid vecka för vecka 35

– Betalt samarbete med Libero –

Det har verkligen varit fullt upp under veckan som har gått! Jag och Victor prickade av det sista på listan med saker att fixa innan bebisen kommer 🙂 Här kommer vår senaste vlogg i ”Gravid vecka för vecka” där ni får se lite av det 🙂 Dessutom får ni hänga med oss till Lost City i Örebro!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Louise

  Använde du kokande vatten på alla fläckiga kläder? Tänker om det är 30-40 grader enligt tvättråd?

  Svara
  • Emma

   Japp, i början var jag orolig att kläderna skulle krympa men än så länge har det aldrig hänt. Jag tänker att kläderna kanske måste vara i för varmt vatten mycket längre för att dom ska krympa? Jag kör detta på alla barnkläder utan att titta på tvättrådet och ibland även på Victors dyra skjortor men då har jag bara doppat den delen av skjortan med envis fläck. ? Mitt tips är att testa dig fram om du är orolig, om du har en fläck som inte går bort med vanlig tvätt så har du inget att förlora ?

   Svara
   • Louise

    Då ska jag prova. Har några plagg med envisa fläckar och som du säger, krymper de så var de ändå ”förstörda” redan innan (även om jag brukar ha de som ombyteskläder på förskolan om de bara har små fläckar).

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här