Fjärde graviditeten

Vi ska vara med i youtubeserien ”Gravid vecka för vecka”!

Nu ska jag berätta om en grej som jag är helt GALET glad över!!! Ni vet ju att jag blev uppsagd från jobbet förra veckan och att det först kändes väldigt jobbigt, men så öppnades en ny dörr för mig som är precis vad jag drömt om i flera flera år! United Screens hörde av sig till mig, dom vill ha med oss i youtubeserien ”Gravid vecka för vecka” i samarbete med Libero! Jag är såååååååååå exalterad! Jag smäller av! Det här är som en dröm som blir sann, jag är så exalterad!!

Första avsnittet kommer spelas in redan nästa vecka och kommer publiceras på kanalen lördagen efter 🙂 Så från och med nästnästa vecka kan ni följa oss varje lördag genom resten av graviditeten och ytterligare några avsnitt efter förlossningen 🙂 Jag är så sjukt taggad!!!

Jag håller på att göra en plan vad alla avsnitt ska handla om och tänkte därför höra med er vad ni skulle vilja se? Hittills har jag tänkt ett avsnitt om att packa BB-väskan, bebisens barnvagn, tankar inför förlossningen och hur det är att vara gravid i coronakrisen. Vad mer skulle ni vilja se?

4 Comments

  • Mikaela

    Gud var roligt för er :). Blir så glad för din skull! Det vore jättekul att se lite nya saker i den serien. Något som det kanske inte pratas så mycket om. Tex känslor kring att få ett barn med en ny man, allt med bonusfamiljen och sånt. Om det inte känns för privat såklart. Jag själv är separerad med en ny som jag har ett barn med. Det vore så kul att få se sånt som får en att känna sig mindre ensam och ”speciell” bredvid alla kärnfamiljer. Stor kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.