Svar på frågor del 5

Vilken ålderskillnad skulle ni vilja ha mellan bebis och ev syskon?
Svar
: Vi har inte skrivit något i sten men vi funderar på att nyttja den där förmånen man får om man blir gravid innan det första barnet har blivit 1,5 år. Då får man behålla samma föräldrapenning även till nästa barn även om man förlorat sin SGI eller som mig blivit arbetslös.

Har ni nån kontakt med J’s fina kusin?
Svar
: Du tänker på Ian som var här i Sverige i ett halvår 🙂 Ja, jag har kontakt med honom via instagram och Facebook 🙂

Vad använder du för produkter till ditt hår? Jättefint hår har du!
Svar
: Men åh tack! Jag använder shampoo och balsam från Grazette (annonslänk) och varje gång jag klipper mig gör jag en Olaplex-behandling hos Belle Studios, det har gjort enorm skillnad för mitt hår som nu växer så att det knakar!

Alltså kolla skillnaden sen jag började göra Olaplex-behandlingar vid varje klipp! Jag har försökt i cirka 10 år att få friskt hår som är så långt att det täcker brösten, men vid varje klipp har frisören behövt klippa bort hår som varit väldigt slitet. Den vänstra bilden är första gången jag var hos Belle Studios hösten 2018, den högra är precis efter en klippning hösten 2019! Halleluja! Äntligen lyckades jag 🙂 Olaplex is da shit 🙂

img_1009
dsc09677

Hur träffades du och Victor?
Svar:
Vi träffades på Tinder ♥

Jag är nyfiken på hur ni tänker kring miljö- och klimatfrågor. Anpassar ni er vardag på något sätt, pratar ni med barnen om det, hur tänker ni kring resor etc?
Svar: Vi tänker mycket på miljön i vår vardag och har t.ex. en väldigt gedigen källsortering som vi också engagerar barnen i 🙂 Vi äter inte så mycket kött och handlar oftast på Matsmart (annonslänk) för att minska matsvinn. Inför kommande resor ser vi över alternativet att åka bil och biltåg ner till Spanien istället för att flyga 🙂

Det här att ens barn deltar i bloggandet…Hur ser du på det? Finns det en åldersgräns när de inte ska vara med? Etiskt rätt att barnen är med i ens business? Har inga raka svar själv, annat än jag ser vissa problem med det.
Svar: Detta är en svår fråga och lite som du är inne på så kan det finnas olika rätt svar beroende på hur gamla barnen är. Jag vet inte om du har tänkt på det, men jag har medvetet successivt fasat ut barnen från personliga inlägg ju äldre dom blivit. När Lucas var liten skrev jag inlägg om hans utveckling i princip varje dag, men jag tycker han är alldeles för stor för det nu så jag försöker hitta andra ämnen som rör skolbarn men som inte är knytet till honom som person. Angående om det är etiskt rätt eller inte så känns det som att man kan diskutera fördelar och nackdelar i en evighet. Jag har valt att se det som att vi som familj får en ökad livskvalitet genom mer familjetid, tack vare min business, och att det därför är värt det. Mitt mål med min bloggbusiness är ju trots allt att få mer tid med barnen, vara en mer närvarande mamma och att dom helst aldrig ska behöva vara på förskola eller fritids om dom själva inte vill det.

En fråga till barnen (om de vill vara med)
Lucas: Vad tycker du är roligast i skolan? Svar:
”Att göra en massa pyssel”

Isadora: Vad gillar du att leka mest? Svar: ”Dockor och köket på mitt rum”

Relaterade Inlägg

Annonsera här