Frågor & Svar

Svar på frågor

Jag svarar på lite fler frågor idag tänkte jag. jag har fått en hel del och ligger rätt så långt efter. Här kommer några frågor och svar:

Jag ska börja babysim och funderar på hur man gör när man ska duscha och så? Alltså vart man gör hän sitt lilla barn.. Låter man dom ligga på golvet eller finns det stolar där?
Där jag går på babysim så finns det mattor som man kan lägga sitt barn på när man duschar. Jag känner alla mammorna i vår grupp så vi hjälps åt att titta till varandras barn så jag har inte behövt att ta med Lucas till duschrummet ens. Det har också funnits barnstolar för de barn som kan sitta. Min rekommendation är ändå att du tar med babyskyddet eller liggdel till vagn in i omklädningsrummet. Då kan din bebis, som säkert är trött, somna gott där under tiden du byter om 🙂 Tror det finns mattor och stolar i omklädningsrummen på alla bad som anordnar babysim faktiskt. Det är ju inte ovanligt att det bara är en förälder som kan gå! Maila dom om du är osäker!

Har undrat så många gånger och nu frågar jag, vart har ni köpt babygymmet med bamse någonstans?
Vi köpte det i Ullared. Men det finns på rätt så många barnbutiker har jag sett. Du hittar det säkert i nån av dom stora barn-webbshoparna på nätet om du kollar. När jag var gravid fanns det en variant av vårt babygym med sittring på Ellos, har inte kollat om den fortfarande finns där. Vi är iaf himla nöjda med det här babygymmet 🙂

Har du nåt tips på hur man kan göra så dom sitter bra i sittdelen i vagnen?
Jag tycker det känns som Lucas inte glider så himla lätt i sittdelen, men jag har ändå två små knep för att förhindra det. Det ena är att jag inte bäddar med lakan eller något under honom för friktionen blir bättre mellan honom och jackan om jag inte har något under honom. Det andra är att jag fäller upp benstödet på sittdelen så det stor rätt upp. Han är ju ändå alldeles för kort för att använda den och då förhindrar ju den att han glider neråt.

20130828-022807.jpg

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.