Frågor & Svar

Victor svarar på era frågor: vem är jag?

För en månad sedan skrev Emma om att hon fått frågor från er läsare om jag var intresserad av att vara med här på bloggen. Som ni ju redan vet är svaret ja, och nu har jag äntligen fått tummen ur för att författa mitt första inlägg genom att svara på era frågor. Faktum är att vi har planer på flera gemensamma projekt, något som jag och vi ser fram emot väldigt mycket. Vårt första projekt är att starta en YouTube-kanal, och det enda vi inte lyckats klura ut ännu är vad den skall heta. Har ni förslag så vill vi mer än gärna höra dem!

Hur gammal är jag?
Jag och Emma är nästintill jämngamla, och det skiljer bara knappt tre månader då hon är född i juli och jag i oktober. När Emma säger att hon är äldst, och därför klokast, brukar jag kontra med att jag alltid kommer vara ung och fräsch.

Vart kommer jag ifrån?
Jag är född och uppvuxen i Göteborg, och har bott här i hela mitt liv med undantag för ett par perioder då jag jobbat utomlands. Min pappa växte faktiskt upp i samma område där vi bor nu, och min farmor inte långt härifrån, så jag har verkligen mina rötter i närheten.

Hur ser min familj ut?
Som Emma nämnt tidigare har jag, likt henne, en mindre familj. Min biologiska pappa gick bort i cancer när jag var sex år, och jag växte upp tillsammans med min mamma, bonuspappa och halvsyster som är tre år äldre än mig. Min mamma och bonuspappa bor sedan ett par år i Spanien, medan min syster bor kvar i Göteborg med sin familj.

Vad jobbar jag med?
När jag var liten drömde jag om att, som min pappa, jobba med reklam. Istället blev det mitt intresse för teknik som gjorde att jag började jobba inom IT direkt efter gymnasiet. Jag jobbade under flera år som teknisk projektledare och vad som kallas IT-arkitekt, fram tills för ett par år sedan då jag kom lite närmare min pojkdröm och jobbar nu med att utveckla digitala säljkanaler inom fordonsindustrin vilket jag tycker är jättespännande.

Vad tycker jag om att göra på fritiden?
Jag älskar att resa, särskilt till sol och värme men har också åkt mycket skidor när jag växte upp. Emma älskar ju också att resa och vi har redan planerat in några, t.ex. Cypern och Spanien nu i sommar samtidigt som vi redan nu drömmer oss bort till nästa resmål. Till vardags tycker jag om att ta en löprunda, styrketräna och lyxa till vardagen med en god middag (läs chark) eller spa tillsammans med Emma när vi får chansen.

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.