Svar på frågor del 3

Har ni några bebisnamn?
Svar: Ja, men dom är hemliga 🙂 Läs gärna vad Victors mamma tror bebis ska heta, det var ingen dum gissning. Haha!

Vad tror ni att det är för kön?
Svar: Vi tror att det är en flicka ♥

Vad tror Victor på för kön?
Svar: Victor tror också att det är flicka, mest baserat på hur jag har berättat hur jag mått i dom andra graviditeterna.

Vad har ni för drömförlossningsbild?
Svar: Eftersom man helst ska försöka välja en målbild som inte är direkt förknippad med förlossningen (eftersom oväntade saker kan hända) så har vi valt att vår drömmålbild är när vi kommer hem med vår lilla bebis och lyfter upp den ur babyskyddet för att mysa ner oss på soffan eller i sängen med den 🙂

Hur många barn vill ni ha?
Svar: Vi har inte bestämt exakt, men vi vet redan nu att vi vill ha ett till barn efter detta 🙂

Kommer Victor få vara med på BB och på förlossningen?
Svar: Ja, det hoppas vi verkligen! Som det ser ut nu kommer han få vara med på förlossningen om han inte har förkylningssymptom men inte på BB.

Har du sparat mycket kläder och leksaker som Lucas och Isadora hade som bebis?
Svar: Ja, jag har sparat i princip allt som går att använda igen, men vi kommer antagligen vilja köpa lite nytt också och då skänker vi det som vi inte har användning för 🙂

Har ni gjort några mer inköp till bebisen i magen?
Svar: Ja, ett inköp har vi gjort. Vi har köpt två helvita bodies som Lucas och Isadora ska få måla med textilfärg till bebisen 🙂 Det ska bli såååå kul!

Hur mådde du med dina andra barn under graviditeterna?
Svar: När jag väntade Lucas mådde jag inte illa en sekund men hade absolut noll matlust hela andra trimestern och tredje trimestern. Inga ömma bröstvårtor. När jag väntade Isadora mådde jag illa fram till vecka 12-13, matlusten kom tillbaka i andra trimestern. Jätteömma bröstvårtor. Denna graviditeten mår jag exakt samma som med Isadora så det är därför jag gissar på en tjej.

Var något jobbigt med förlossning/spädbarnstiden när barnen kom?
Svar: Jag tyckte att mina förlossningar var perfekta men med Lucas fick jag en jättedjup inre bristning pga att han föddes med ansiktet uppåt istället för neråt. Bristningen krävde ovanligt många stygn pga att det inte ville sluta blöda. Alla stygnen gjorde att jag fick så ont att jag varken kunde gå eller stå i 4 veckor tills dom tillslut fick klippa stygnen. Det var fruktansvärt. Tiden efter andra förlossningen blev min revansch, då mådde jag kanonbra 🙂

Så här såg mina fötter ut ett par dagar efter min första förlossning….

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Anna

  Jag är gravid med bf 7 september och jag var såå säker att det var en flicka den här gången. Har en pojke sedan innan. Mått mycket mer illa än med sonen, bröstvårtorna har kliat och gjort ont och på första ultraljudet i v 14 fick jag en sån stark känsla att det faktiskt var en flicka. Sen gjorde vi RUL och fick se en snopp. Så bra var min intuition ??

  Svara
  • Emma

   Haha!! Ja, vi får se, min intuition kanske är lika bra som din 🙂 Haha! Var det tydligt att det var en snopp?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här