Storlek 50

Jair ville jättegärna prova en av pyjamasarna vi hade tagit med på Lucas så nu har han fått lite kläder 🙂

20130318-183622.jpg

Jag såg att jag hade fått en fråga om storleken på kläder. Vår lille kille är ju 49 cm lång och väger 2,9 kg så storlek 50 blev stort på honom. Men jag tror inte det dröjer länge innan storlek 50 sitter bra. Jag är iaf himla nöjd med att jag packade ur storlek 56 för det hade ju blivit helt hysteriskt stort.

Relaterade Inlägg

9 Kommentarer

  • Emma

   Hej Hanna! Ja det kan han 🙂 han har läst färdigt svenska för invandrare och läser nu svenska på gymnasienivå 🙂

   Svara
 1. mammananna

  Va söt han är, lilla Lukas!! 😀 och va roligt att du bloggar från BB. Kul att min utvärdering av BB-väskan verkar varit till nytta. 🙂 kram!

  Svara
 2. Josse

  Åh vad roligt Emma att du uppdaterar så ideligen! Risken när man går och får bebis är att man har fullt upp med det. Verkligen duktigt, en riktig eloge till dig för att du är så snäll och delar med dig till oss andra! Hoppas allt är väl med lilla familjen annars! 🙂 Kram /J

  Svar från Emma: Tack Josse 🙂

  Svara
 3. Kicki

  Vår lilla vägde 3220 g vid födseln och var 51 cm. Hon gick de första dagarna ner till 2900 g, storlek 50 var jätte stort så vi fick köpa storlek 44! Det har hon kunnat ha fram tills för typ en vecka sedan, nu har hon för det mesta storlek 50 men ett o annat i storlek 56 går också. Det är så olika med storlekarna beroende på var man köper kläderna :/ min flicka är nu 5 veckor och 3 dagar!

  Svara
  • Emma

   Hej Kicki och grattis till dottern!! Det låter som jag kan lägga ner planerna om att Lucas ska hinna använda sin mysiga isbjörnsoverall från Newbie som vi köpte i storlek 56 för det lär ju bli sommar innan dess!!! haha!

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här