Tredje graviditeten

Snart får vi besök!

Idag får vi besök av en annan mamma som är höggravid och henne son som är nästan lika gammal som Lucas (skiljer 3 månader tror jag). Denna underbara mamma har jag träffat via bloggen! Hon stod i kassan på H&M och kände igen mig när jag skulle betala. Då var min blogg inte alls stor så det var faktiskt första gången jag blev igenkänd. Det ena ledde till det andra och nu umgås vi privat också! Denna goa mamman bloggar också, så om ni vill följa en höggravid mamma så ska ni in och läsa hennes blogg här: Den Sjungande Mamman 

 

 Ja, som ni förstår så mår Lucas alltså bättre idag. Men jag har ändå informerat precis hur läget är så jag lurar såklart ingen att komma hit, särskilt inte en höggravid 🙂

Det ska bli supermysigt att träffa Caroline och jättebra för Lucas att leka med en kompis. Han var ganska rastlös igårkväll trots att jag hade lekt mycket med honom under dagen 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.