Tredje trimestern idag!

Alltså det känns så galet att jag nästan får fjärilar i magen! Jag går in i tredje trimestern IDAG! Jag har längtat efter det här så länge att jag nästan inte kan tro att det är på riktigt nu! Idag gick jag in i vecka 29 och igår passerade jag 70% och eftersom jag är beräknad 14:e april så är det mindre än 3 månader kvar nu! Det känns så verkligt men så overkligt på samma gång.      
Ni som läser bloggen och också är gravida. När är era bebisar beräknade? Första barnet eller väntar ni ett syskon? Hur gamla är ni och var bor ni? När började ni läsa min blogg? Ni behöver såklart inte svara på alla frågorna om ni inte vill, men det är roligt att veta om ni vill svara 🙂

Relaterade Inlägg

35 Kommentarer

 1. Karin

  Kanske dags att kommentera efter några månaders läsning nu då 😉 Jag väntar mitt första barn i mitten av maj! Hittade din blogg när jag letade efter gravidbloggar för att jag hade ett sug att läsa om andras graviditeter och tankar när det var så tidigt att jag inte hade berättat om min egen graviditet för nästan någon. Gillar dina inlägg med tips inför bebisens ankomst, typ inköpslista och så!

  Svara
 2. Elin

  Jag har bf 18/2 så mindre än en månad kvar 🙂 det är vårt första barn.
  Är 27 år och bor i Västerås 🙂 läst din blogg sen i höstas, letade upp massa gravidbloggar då 🙂

  Svara
 3. Julia M

  Väntar första barnet den 1:a april med min sambo från England (hans första barn också) började läsa din blogg när jag fick reda på att jag var gravid, i slutet på juli i år och har läst sen dess. Det känns lite speciellt med din blogg just eftersom din sambo inte heller är från Sverige. Är snart 23 år och bor i Ronneby i Blekinge. Tack för en fin och välarbetad/uppdaterad blogg 🙂

  Svara
 4. Emma

  Har bf 10 april med andra barnet. Storasyster fyller 3 i sommar. Började läsa din anonyma blogg då vi hade samma resa till syskon mer eller mindre… och när du avslöjade att du var du. Följde jag så klart med hit. Jag är 25 år och bor i polkagrisarnas stad gränna.

  Svara
 5. Amanda

  Jag väntar syskon 11 augusti. Sonen är född juni -13. Jag är 26 år och bor i Stockholm. Började läsa din blogg när du var i vecka 20-25 någon gång men Lucas

  Svara
 6. Anna

  Jag är 30 år gammal och väntar vårt första barn den 15 mars så mindre än två månader kvar nu 🙂 Vi bor utanför Örebro. Jag började läsa din blogg när “medlitenimagen” länkade till din blogg i höstas någon gång (om jag inte minns fel).

  Svara
 7. Evelina

  Vi väntar nummer två, har en son på snart två och nästa lilla kille är beräknad till 15/4

  Jag är 28 och bor i Skövde, började läsa din blogg nu tack vare instagram. Tror dock att jag var inne på den någon gång när jag väntade första sonen oxå men har inte varit nån direkt bloggläsare förut nu är det så spännande när vi har bf så nära varandra

  Svara
 8. Sofi

  Jag är 27 år och väntar andra barnet 13/4, storebror blir 2 år 2/4 så hoppas inte det blir samma dag igen, räknar snarare med att gå över dock

  Svara
 9. Mikaela

  Väntar en lillasyster till sonen 18/4. Kommer dock säkert bli tidigare. Är 27 år o bor i Jönköping. Började följa din blogg för lite mer än 2,5 år sedan då jag väntade mitt första barn.

  Svara
 10. li

  beräknad kring 28 juni (inte gjort rul än). andra barnet. 29 år om en månad och bor strax utanför Sundsvall. började läsa din blogg när jag väntade första och googlade att inte känna illamående. sen dess har jag följt dig och var roligt att läsa om nån som var någon månad före mig i graviditeten och barnets utveckling så man visste lite vad man kan vänta.

  Svara
 11. Malin

  Hej. Väntar ett småsyskon till vår tjej som blir 2 år i februari. Bebis beräknad till 17/6. Jag har läst din blogg några månader på tips från min syster! Bor i Motala och blir i mars 29 år. Kram

  Svara
 12. Sara (sweetssra)

  Hej! Väntar ett syskon till vår dotter som blir 5 år nu i mars. Har bf i början på mars men har precis blivit sjukskriven med början till havandeskapsförgiftning. Är stabil just nu och hoppas att det håller sig så. Är 32 år från Helsingborg och har läst din blogg ganska länge, typ ett och ett halvt år.

  Svara
 13. Lisa

  Har läst din blogg sedan du blev offentlig med nuvarande graviditet. Är 32 år och gravid med andra barnet, bf 5 mars. Har en dotter som är född i aug -13 sedan tidigare. Bor i Blekinge.

  Svara
 14. Linda

  Hej! Jag väntar barn nr 2 med Bf den 6/4. Min dotter är 1 år och 8 månader.. Jag har följt dig i en månad typ. Jag är 32 år och bor i Malmö.

  Svara
 15. Jessica

  Hej! Är i Vecka 40, (39+4) och är alltså beräknad att föda om två dagar den 24 januari! Vi väntar en dotter <3
  Du hittar mig på instagram under namnet jessicaapaulson 🙂

  Svara
 16. Pamela

  Hej! Va kul att du nu går in i sista delen av graviditeten! Tiden går verkligen fort tycker jag själv! Jag är 26 år, bor i Helsingborg, har en dotter som blir 3 år i april. Väntar nu andra barnet 22 mars! Det är en lillebror i magen och vi längtar så mkt nu! Jag började läsa din blogg när jag var gravid första gången och nu är vi gravida samtidigt igen vilket gör de extra kul att följa just din blogg! Tack för en trevlig blogg 🙂

  Svara
 17. Emelie

  Hejsan! Jag är 28 år och väntar mitt andra barn 5 mars. Storasyster är 2 år och 6 mån. Bor just nu i Tyskland och ska föda barnet här. Jätte bra blogg.

  Svara
 18. Sara K

  Vi väntar vårt första barn, en liten kille den 25 april, är 32 år o bor i Strängnäs. Började läsa din blogg i höstas nångång när jag letade gravidbloggar! 🙂

  Svara
 19. Johanna

  Jag började läsa din blogg när du var gravid med Lucas och jag själv var gravid med första barnet som föddes i juni -13.
  Har hängt kvar sen dess 🙂 Fick andra barnet i september -15.

  Svara
 20. Maja

  Väntar andra barnet, bf 30/1 så 8 dagar kvar. Har en son på snart 20 månader som kom 19 dagar tidigt så trodde ju lillasyster skulle va här redan :p började läsa när jag blev gravid med sonen 🙂

  Svara
 21. Amanda

  Hej!
  Väntar första barnet, bf 27/4 🙂 24 år och bor i Göteborg. Jag började läsa din blogg regelbundet först när jag blev gravid 🙂

  Svara
 22. Linnea altenborg

  Har började läsa din blogg när du var gravid med Lucas och jag älskar att läsa din blogg

  Just nu är jag gravid i vecka 25 (24+5) och väntar en liten lillebror
  Det här blir mitt andra barn ,har en son som heter Noel som är född i juni 2013 och det ska bli så spännande att få se hur han kommer reagera på att bli storebror i maj

  Svara
 23. Anna

  Jag är 28 år, gift och väntar mitt första barn 24 april, vet inte kön men min känsla säger pojke. Jättespännande att inte veta könet och se om min känsla stämmer! 🙂 Hittade din blogg när jag precis blivit gravid. Skönt att läsa om någon som går igenom samma sak när man inte vill berätta för sina närmaste ännu.

  Svara
 24. Lottie

  Hej!
  Är 32 år och började läsa din blogg när jag var gravid med mitt första barn, min dotter som föddes i juli -13. Nu väntar jag mitt andra, mest troligt en pojke, beräknad 11 mars-16. Har uppskattat att följa resan till det första barnet, om känslor och förberedelser i och med att du fick några månader innan mig. Nu är det roligt att läsa om föräldraskap och skillnaden att vara gravid en andra gång.

  Svara
 25. Rebecka

  Hej. Jag fick min andra dotter 12 november 2015. Min första dotter föddes 23 mars 2013. Jag började följa dig i slutet av min första graviditet när jag var hemma på graviditetspenning och har läst din blogg sedan dess. Jag tycker den är toppen ☺ Jag bor i Tuve, Göteborg och fyller snart 30 år.

  Mvh mamman till Nora och Cleo.

  Svara
 26. Malin

  Är i vecka 12 ( 11+3). Bebis kommer den 10 augusti:)
  Första barnet för mig och min man.
  Vi bor i Malmö 🙂
  Ska bli såå spännande

  kram

  Svara
 27. Njuter med gott samvete!

  […] med en kopp kaffe, lyssnar på topplistan på Spotify och läser era kommentarer på mitt inlägg Tredje trimestern idag! Jag är helt ensam hemma och jag bara njuter! Med gott samvete till och med! Tack för att ni […]

  Svara
 28. Frida

  Hej!
  Jag är gravid med tredje barnet, har bf 14/5! Vi bor i en by några mil utanför Umeå. Har läst din blogg i några månader. Råkade hitta din instagram och sen hittade jag hit också =)

  Svara
 29. Fia

  Hej! Jag har läst din blogg från och till sedan sept -13. Nu sista tiden mer frekvent, är också gravid med nummer 2 :). Bf i slutet av maj och vi har en son född i sept -13. 33 år och bor i Uppsala.

  Svara
 30. Liew

  Jag är gravid med vårt första barn och är beräknad att föda den 9 april, känns helt galt att det går så fort. Bor i småland föresten! 🙂

  Svara
 31. Emma

  Jag är beräknad med lillebror den 20 juni! Anton är då 25 månader.
  Jag är 24 år och bor i Kungsbacka. Jag började läsa din blogg efter att vi träffades på beauty time event förra året

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här